12:08, 15 August 2012 publicat în Lifestyle 460 share-uri

Si acum incepe sa asculti. Fiecare frunza, fiecare adiere, fiecare sunet, fiecare gest, fiecare om, este acolo pentru a-ti transmite ceva. Iar acum ai trecut dincolo de barierele fizice, fictive, si incepi sa asculti si sa percepi fiecare mesaj sosit in realitatea ta pentru a-ti mai reminti ceva despre Cine Esti Cu Adevarat.

Catalin Manea - Expert Garbo

www.totuldinintreg.com


Citeste si:
'Când ni se întunecă sufletul, trebuie să-i aprindem o lumină.'...
\'Când ni se întunecă...


Catalin Manea este autorul cartii “Totul din Intreg”, carte pe care a scris-o in 13 zile, in urma unui proces de dictare interioara si care a fost incadrata la categoriile “Autocunoastere” si “Inspiratie Divina”.

Cartea “Totul din Intreg” contine mesaje provenite din Adevarata Realitate, aflata dincolo de aparentele fizice. Ca si mesager spiritual, Catalin vorbeste despre legatura dintre Tot Ceea Ce Exista si despre relatia noastra cu Sursa Universala. Catalin Manea scrie pe site-ul www.totuldinintreg.com, iar varianta electronica a cartii “Totul din Intreg” se poate descarca GRATUIT de aici.

Citeste si:
Zilele Horticulturii Bucurestene si Hortus FlorShow Romania – tot...
 Zilele Horticulturii...

Asculta pentru a-ti auzi Sufletul!

Intalnesc foarte multe persoane care nu sunt impacate cu oamenii din viata lor si condamna soarta si destinul pentru viata pe care o au. Aceasta este o metoda de exprimare a durerii si a neincrederii in propria persoana. Niciodata nu vei ajunge la pace daca tu emani confuzie.

Inca din start, pentru a intelege de ce traim tot ceea ce traim, este necesar sa intelegem ca la Adevaratul Nivel nimic nu se intampla fara acordul Sufletului nostru. Daca tu credeai ca esti doar un trup, a sosit clipa sa iti largesti privirea si sa mergi dincolo de aparentele fizice, pentru a face cunostinta cu Esenta Atotcreatoare care tine Totul la un loc.

Suferinta si durerea exista doar in lumea fizica, insa daca trecem de convingerile anterioare si de credintele tematoare acumulate pana in aceasta clipa, vom descoperi ca in Realitatea Suprema nu exista ceea ce noi numim “rau”. Spre exemplu, noi percepem moartea fizica exact ca fiind raul suprem, insa aceasta experienta nu are nicio legatura cu suferinta sau durerea, deoarece ea reprezinta intoarcerea Acasa a unui Suflet care a experimentat ceea ce a avut de experimentat in viata fizica, in cazul nostru de pe Pamant.

Moartea fizica este asociata cu inexistenta, insa absolut nimic nu se pierde. Entitatea energetica este ancorata in eternitate, fiind chiar infinitul. Faptul ca tu inca te mai poti gandi la cineva care a plecat din lumea fizica, iti arata intr-un mod foarte accesibil ca respectiva identitate inca mai exista. Daca nu mai exista, gandul tau nu se putea orienta catre ea, deoarece ar fi fost un gol, un concept inexistent.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri