15 August 2012 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Si acum incepe sa asculti. Fiecare frunza, fiecare adiere, fiecare sunet, fiecare gest, fiecare om, este acolo pentru a-ti transmite ceva. Iar acum ai trecut dincolo de barierele fizice, fictive, si incepi sa asculti si sa percepi fiecare mesaj sosit in realitatea ta pentru a-ti mai reminti ceva despre Cine Esti Cu Adevarat.

Fiecare om din viata ta, fiecare circumstanta intalnita, fiecare situatie, a fost acolo pentru a-ti arata ceva, pentru a te ghida si pentru a-ti transmite ceva. Asa ca, elibereaza-te de judecatile exterioare si nu mai eticheta ceea ce traiesti, pentru ca nu in acest mod vei primi ghidarea Divina la care iti place sa visezi.

Fa liniste si asculta. Asculta adevarul din spatele aparentelor, asculta soapta din spatele unei discutii in contradictoriu, aculta vocea suava din spatele unui repros, asculta adierea blanda a vantului din spatele unei furtuni, asculta ceea ce iti transmite natura, asculta totul. Invata sa asculti mai mult, pentru ca in acest mod te vei deschide catre a auzi mai bine.

Lasa galagia mintii sa se dizolve si nu mai alimenta confuzia exterioara. Adauga pace fiecarei experiente si lasa orice indoiala la o parte. Stiu ca nu este tocmai la indemana sa asculti, stiu ca noi, oamenii, avem tendinta de a vorbi mult, in special tot despre noi, insa haideti sa facem acest pas! Haideti sa asultam. Nu doar pe cel de langa noi. Ci totul. Pentru ca Dumnezeu ne vorbeste neincetat, insa noi il ascultam de prea putine ori.

Incepand de acum, intinde-te undeva, comod, inchide ochii si respira. Doar Fii. Atat. Fara ganduri, fara pretentii, fara asteptari. Doar Fii. Si stai asa pana cand simti ca Esti. Simte fiecare respiratie, simte fiecare bataie a inimii, simte ca esti Una cu Totul. Doar Fii. Respira, respira si multumeste pentru faptul ca Existi! Simte recunostinta profunda pentru Fiirea ta. Multumeste, multumeste, multumeste!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Totul Este, iar tu Existi in Tot. Realizezi ce onoare? Realizezi ce bucurie? Realizezi ca acesta este Darul Suprem? Aminteste-ti sa multumesti pentru acest Cadou Divin oridecate ori simti sa te conectezi constient la starea de A Fi. Ai existat si pana acum, insa acum existi in mod constient. Tocmai ti-ai oferit o binecuvantare. Tu. Chiar tu. Fara niciun element exterior, fara nicio experienta exterioara. Doar Tu. Cum te simti? Cum te simti cand stii ca Dumnezeu te-a creat? Constientizezi acest peisaj?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri