18 Iulie 2012 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Expertul Garbo in fitness si nutritie ne vorbeste despre specificul alimentatiei in functie de anotimp.

6 CIUPERCILE sunt sarace in calorii si bogate in proteine, putand fi consumate inclusiv de persoanele care au probleme cu greutatea.

7 MORCOVUL -alaturi de ardei gras, reprezinta sursa vegetala de betacaroten, un precursor al vitaminei A.

8 LEGUMELE CONGELATE SAU IN CONSERVA- prin conservare se pastreaza toate calitatiler nutritive ale legumelor proaspete cu exceptia vitaminei C, care este distrusa prin incalzire. Alegeti variantele fara adaos de zahar, conservanti sau ulei si cu continut de sare cat mai redus.


9 SUCUL DE ROSII
si bulionul trebuie sa fie prezente in majoritatea mancarurilor de iarna pentru ca sunt bogate in licopen (protejeaza pielea de frig), au un continut caloric nesemnificativ fata de ulei si dau un gust placut. Proteinele din carne sunt mai usor de digerat atunci cand sunt gatite in mediu umed (cu sos), iar aciditatea rosiilor creste absorbtia fierului din alimente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

MIHAELA MURGU www.homeaerobic.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri