17 Iulie 2012 publicat în Lifestyle 155 share-uri

Expertul Garbo in Autocunoastere si Crestere Personala ne dezvaluie cum ne putem conduce viata, astfel incat sa obtinem ceea ce ne dorim si sa fim mai fericiti.
Pe Cristina Ivan o gasiti pe blog-ul www.mamainvingatoare.ro

Fiind parintele a 2 copii minunati si foarte, foarte energici ea si-a adunat toate resursele sa iasa din perioada de criza ce a urmat celor doua nasteri.

A capatat multa experienta, de aceea vrea sa ofere mai departe o mana de ajutor mamicilor aflate in dificultate.

Cristina Ivan isi doreste sa indrume cat mai multe mame in a se conduce pe ele insele pe calea catre implinirea personala si profesionala.

In acest sens va deveni trainer si coach de viata, facand parte dintr-o importanta echipa infiintata in Romania sub tutela lui John Maxwell, un important autor motivational al lumii.

 Condu-ti tu viata, nu te lasa condusa de ea

Buna, draga mea mamica sau femeie ce vrei sa devii mamica sau, pur si simplu, femeie...

Vreau sa ai incredere in mine ca te pot ghida cu pasi siguri catre a fi femeia ce ai visat intotdeauna sa fii.

Dupa ce, in articolul trecut, am incercat sa te indrum cum sa iesi din zona de confort pentru a iti construi o atitudine de invingatoare: https://www.garbo.ro/articol/Familie/11496/dezvaluirile-unei-mamici.html
Astazi vreau sa iti dezvalui o experienta personala ce te va ajuta sa vezi lucrurile si evenimentele ce se intampla in viata intr-un alt mod decat ai facut-o pana acum.

Nu stiu daca cineva mi-a spus pe parcursul anilor copilariei mele sau chiar mai mare fiind ca, totusi, poti face mai mult!!!

Eu asta am sa le spun copiilor mei. Poti face oricat de mult, poti ajunge oricat vrei de sus in orice domeniu, poti sa fii ce alegi sa fii, poti sa iti petreci fiecare minut facand ceva ce iti face placere, te implineste si te duce catre cai extraordinare.

Eu, una, nici nu visam ca voi ajunge sa fac cu adevarat ceva ce imi face enorma placere, ceva ce imi da energie maxima, ceva ce ma implineste cu adevarat, ceva ce ma ajuta sa ajut.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri