Prin natura sa, sarutul poate exprima o gama intreaga de sentimente. Mai mult decat o simpla atingere de buze, atunci cand se naste din dragoste, sarutul devine o atingere de suflete. In locul si momentul potrivit, sarutul capata valente magice.
Prin natura sa, sarutul poate exprima o gama intreaga de sentimente. Mai mult decat o simpla atingere de buze, atunci cand se naste din dragoste, sarutul devine o atingere de suflete. In locul si momentul potrivit, sarutul capata valente magice. Un sarut venit din suflet te poarta pe unde de feerie, te transpune intr-o alta lume. Nu ai trait niciodata senzatia ca in timpul sarutului iti cresc aripi sa ajungi pana la nori, iar la sfarsitul lui ai constat cu stupefactie ca ai revenit in locul de unde ai plecat? Acesta se poate numi un sarut adevarat. Si in functie de intensitatea sa, prin sarut este transmisa si celuilalt, intr-o masura mai mare sau mai mica, o parte din pasiunea, tandretea, afectiunea, dorinta, exuberanta de care esti tu cuprins. Nu este deloc greu sa-ti dai seama de sentimentele pe care partenerul tau le are pentru tine din felul in care saruta. Asa cel putin spun psihologii, si aceasta este si opinia multor persoane. Cercetarile oamenilor de stiinta ne uimesc insa. Se pare ca barbatii saruta din motive total diferite de cele ale femeilor. Conform unui studiu aparut in publicatia Science Daily, informatiile care sunt transmise in mod indirect in subconstient in timpul unui sarut pot avea un impact decisiv asupra desfasurarii viitoare a relatiei respective, putand duce chiar la sfarsitul acesteia.

Cei trei cercetatori care au intreprins acest studiu in randul studentilor de la Universitatea Albany: Susan M. Hughes, Marissa A. Harrison si Gordon G. Gallup au descoperit ca multi dintre tinerii care simteau o atractie puternica fata de o anumita persoana au incetat sa mai manifeste vreun interes fata de acea persoana dupa ce a sarutat-o pentru prima oara. “Cu alte cuvinte, in timp ce numeroase alte gesturi creeaza legaturi romantice intre cei doi, sarutul, si in special primul sarut cu acea persoana, poate duce la intreruperea relatiei”, sustine Gordon Gallup. Daca primul sarut displace total, atunci probabilitatea ca un al doilea sarut sarut sa aiba loc este minima. De asemenea, studiul demonstreaza ca intentiile sarutului difera de la un gen la altul, persoanele de sex feminin percepand sarutul intr-un mod diferit de cel al persoanelor de gen masculin. Astfel, in cazul barbatilor lozinca “Scopul scuza mijloacele” functioneaza de cele mai multe ori. Se pare ca barbatii saruta cu scopul impacarii sau pentru a obtine anumite favoruri sexuale, in timp ce femeile apeleaza la sarut ca la o metoda de verificare a stadiului in care se afla relatia cu partenerul sau pentru a-i reaminti acestuia de implicarea sa in relatie.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Este timpul să renunți la a te mai încrede în vorbele goale! Urmărește faptele celor din jur Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri