27 Iunie 2012 publicat în Lifestyle 173 share-uri

Exemplu al frumusetii inocente si al inteligentei emotionale, Audrey Hepburn a uimit intotdeauna prin vorbele sale pline de afectiune, iubire si intelepciune.

Audrey Hepburn despre iubire

Cu totii ne dorim sa fim iubiti, nu-i asa? Fiecare dintre noi cauta o modalitate prin care sa gaseasca dragostea. Viata este o cautare constanta de afectiune.

Pe mine, singurele lucruri care ma intereseaza sunt cele legate de inima.

Prietenii adevarati sunt familia pe care ti-o alegi.

Daca ma casatoresc, vreau sa fiu foarte casatorita!

Iubesc oamenii ce au capacitatea de a ma face sa rad. De fapt, lucrul care imi place cel mai mult este sa rad. Rasul vindeca o multitudine de afectiuni. Este probabil cel mai important lucru pe care il poate detine o persoana.

Atunci cand nu ai langa tine o persoana careia sa ii pregatesti o ceasca de ceai, atunci cand nimeni nu mai are nevoie de tine, sunt de parere ca viata ta a luat sfarsit.

Pe masura ce vei inainta in varsta, vei observa ca ai doua maini – una pentru a te ajuta pe tine insati, iar cealalta pentru a-i ajuta pe cei din jurul tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Parisul este intotdeauna o idee buna.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri