7 Iunie 2012 publicat în Lifestyle 7 share-uri

Afla ce animal te reprezinta in horoscopul Civilizatiei Maya si ce noi interpretari a primit astazi aceasta stiinta straveche!

Maimuta/ Batzkmil (10 ianuarie – 6 februarie)

Motto-ul maimutelor este: "Sa ne distram, o viata avem!"

Culoarea lor specifica este VIOLET LILIAC.

Persoanele nascute sub semnul zodiacal mayas maimuta detin un umor de calitate, reusind sa ii bine-dispuna si pe ceilalti. Profesiile lor predilecte sunt apropiate de zona spectacolului: teatru sau televiziune.

In cuplu nu sunt foarte loiali deorece se plictisesc repde de o persoana, dar atunci cand se indragostesc sunt foarte afectuosi si protectori.

Soim/ Coz (7 februarie – 6 martie)

Mottoul lor: "Detin puterea".

Culoarea caracteristica -VIOL ET.

Acesti nativi sunt de obicei persoane foarte spirituale si au o personalitate puternica, de asemenea vointa de fier. Inclina spre profesii din zona dreptului, aviatie, sau medicina. Sunt persoane care iubesc sa studieze.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL

In cuplu, soimii sunt persoane credincioase si dedicate celeilalte persoane, datorita unui sistem al valorii foarte bine definit. Sunt de asemenea, persoane oneste si sincere.

Jaguar/ Balam (7 martie – 3 aprilie)

Motto-ul lor este: "Provoc!"

Culoarea specifica este ROSU.

Jaguarul este unul dintre cele mai pasionale semne zodiacale ale horoscopului mayas. Este foarte respectat de catre zei din acest motiv. In ceea ce priveste munca, prefera provocarile, cauta mereu lucruri noi si se lupta cu propriile limite. Pot fi muzicieni de exceptie.

Atunci cand un jaguar se indragosteste nebuneste, isi concentreaza toata energia asupra relatiei, dar mai tarziu ii este dificil sa fie pe deplin credincios, datorita naturii sale mereu in cautare de nou. Jaguarii obtin mereu ceea ce isi doresc, femeile din aceasta zodie sunt foarte independente.

Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii

Vulpe / Fex (4 aprilie – 1 mai)

Motto-ul vulpii este: "Protejez".

Culori - MARO si NEGRU.

Vulpile sunt foarte unite si sunt capabile sa ofere totul pentru a asigura binele persoanelor pe care le iubesc. Lupta deseori pentru drepturile omului si ies in apararea celor care nu au cum sa se apere singuri. Vulpea este cea mai muncitoare in horoscopul mayas. De aceea putem gasi aceste persoane in domenii ca sociologia, medicina sau psihologia.

In cuplu, aceste persoane sunt foarte protectoare si familiste convinse.

Sarpe/ Kan (2 mai - 29 mai)

Motto: "Posed".

Culoare - ALBASTRU

Acesti nativi iubesc viata luxoasa si senzualitatea. Sunt persoane foarte elegante si manierate. Sunt persoane prietenoase care iubesc insa solitudinea. E posibil ca aceste persoane sa fie pasionate de filosofie sau istorie.

Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

In dragoste sunt persoane dificile, de aceea rezista greu in cuplu. Daca sunt raniti pot reactiona in cele mai neobisnuite moduri.

Veverita/ Tzuba (30 mai - 26 iunie)

Motto-ul veveritelor: "Comunic".

Culoare specifica - VERDE

Nativii din acest semn zodiacal mayas sunt foarte nerabdatori, plini de fericire si iubire; le place sa vorbeasca foarte mult si nu au probleme in a-si exprima sentimentele. Cariera ideala este aceea unde au posibilitatea de a-si exploata potentialul de buni comunicatori. Ii putem gasi in pozitii de purtatori de cuvant sau in locurile unde se lucreaza cu publicul.

In cuplu acesti nativi sunt foarte romantici. Totusi, ceea ce poate deranja este faptul ca aceste persoane sunt foarte cheltuitoare.



Broasca testoasa/ Aak (27 iunie – 25 iulie)

Motto: "Iubesc"

Culoarea specifica este ORANJ.

A contat cine a zbierat mai tare A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023 A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România

Sunt fiinte taciturne si sedentare. Iubeste mediul sigur pe care il asigura familia. Acesti nativi sunt foarte muncitori si gata sa rezolve orice cerinta. Sunt persoane rabdatoare si intelepte pe care te poti baza.

In dragoste sunt foarte timizi si introvertiti. Daca se indragostesc nebuneste, nu vor avea curajul sa marturiseasca.

Foto Wikipedia: ro.wikipedia.org/wiki/Maya_%28civiliza%C8%9Bie%29

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri