7 Iunie 2012 publicat în Lifestyle 7 share-uri

Afla ce animal te reprezinta in horoscopul Civilizatiei Maya si ce noi interpretari a primit astazi aceasta stiinta straveche!

Horoscopul mayas are legatura cu calendarul acestei civilizatii, care este, se pare, de o acuratete mai mare decat calendarul Gregorian.

Spre deosebire de zodiacul clasic, cel mayas are 13 zodii care sunt denumite conform celor mai cunoscute animale ce faceau parte din universul vechilor mayasi.

Stiinta astrologica mayasa a fost adaptata timpurilor noastre si iata ce fel de caracteristici ii definesc astazi, pe nativii zodiacului mayas:

Liliac/ Tzootz (22 iulie – 22 august)

Motto: "Descopar".

Culorile lor specifice sunt ROSU si NEGRU.

Liliecii horoscopului mayas poseda un caracter foarte puternic care iese in evidenta inca de la varste mici. Ei au in acelasi timp o stima de sine accentuata. Sunt foarte buni pentru a deveni lideri, pentru a conduce echipe, de aceea ii vom gasi adesea locrand pentru comapanii. Pot deveni economisti sau ministri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscopul Italian al Dragostei pentru 2023: Momente de cumpănă pentru unele zodii, noi începuturi sau fericire absolută pentru altele! Previziunile în iubire pe un an pentru fiecare zodie Numerologie: direcții energetice pentru Ianuarie 2023. Prima lună a anului are energia universală 8. Timpul pentru A FACE (acțiune), A FI (asumare) ȘI A IUBI (ancorare)!   ”Numai într-un suflet împăcat încape toată lumea deodată”. Citate memorabile si vorbe spirituale de la Iustin Pârvu, marele duhovnic al României

In cuplu sunt foarte liberali si in acelasi timp sunt inclinati catre familie si foarte protectori cu cei apropiati.

Scorpion/ Dzec (23 august – 19 septembrie)

Motto: "Observ"

Culoare specifica - AURIU.

In horoscopul mayas, scorpionii sunt foarte traditionalisti, desi au capacitatea mentala de a intelege orice topic. Sunt intr-adevar persoane rigide, de obicei rezistente la schimbare. Profesiile care ii caracterizeaza sunt cele de avocati, notari, asistenti sau secretari.

In cuplu, scorpionii horoscopului mayas vor sa isi demonstreze tot timpul atasamentul, iar atunci cand sunt tradati nu exista nimic care sa ii faca sa ierte. Femeile isi doresc barbati foarte manierati alaturi.


Caprioara/ Keh (20 septembrie – 17 octombrie)

Motto-ul caprioarelor este: "Seduc".

Culoarea lor - GALBEN.

Huna ReTreat - Principii și practice hawaiiene străvechi pentru conectarea la forța vitală a vieții Părintele Necula: citate, vorbe înțelepte și cugetări care îți redau credința și motivația în viață și te îndeamnă să îți deschizi sufletul în fața iubirii Cele mai simple, frumoase și adevărate citate de dragoste din toate timpurile

In horoscopul mayas, acesta este un semn al sensibilitatii maxime; persoanele nascute in aceasta zodie sunt caracterizate de o sensibilitate aparte; ei au fost nascuti pentru a iubi foarte profund si asteptand sa primeasca acelasi fel de iubire; de asemenea, aceste persoane iubesc pacea si armonia. Datorita sensibilitatii lor excesive, nu ne vom mira sa gasim caprioarele activand in zona artelor.

In cuplu, afectiunea si romantismul sunt transformate in prioritate; daca s-au indragostit, caprioarele cu greu se mai vindeca.

Bufnita/ Moan (18 octombrie – 14 noiembrie)

Motto-ul bufnitei este: "Cred in instinctele mele".

Culoarea lor este BLEUMARIN.

Cei care apartin acestui semn zodiacal mayas sunt persoane foarte intuitive si sociabile. De asemenea, bufnitele sunt si foarte spirituale, de aceea adora ca uneori sa isi gaseasca linistea in intimitate. Posibilele vocatii ale acestor nativi sunt medicina alternativa si esoterismul. Pot fi fermieri sau biologi excelenti. Pot sa fie atrasi de astrologie.

Adriana Bogatu: “Cititorii români sunt foarte inteligenți, inițiați, adevărați” Secrete de longevitate și sfaturi pentru o viață sănătoasă (și frumoasă) de la Ovidiu Bojor, părintele fitoterapiei moderne românești: ar fi bine să le urmăm măcar de acum încolo! 30 Cele mai bune citate de Ernest Hemingway, laureat Nobel: te fac să vezi în miezul lucrurilor și al realității vieții!

Bufnitele sunt inzestrate si cu o doza serioasa de infatuare; Bufnitele mereu nemultumite de partener, pot sa aiba mai multe casatorii de-alungul vietii.

Paun/ Kutz (15 noiembrie – 21 decembrie)

Motto-ul paunilor este: "Eu sunt".

Culori specifice - CULORILE TRANSPARENTE.

Paunii din horoscopul mayas incearca mereu sa se reinventeze cu singurul scop de a iesi in evidenta printre ceilalti. Paunul este mereu constient de carisma sa. De aceea, in ceea ce ii priveste pe acesti nativi, joburile ideale pentru ei, vor fi acelea care ii pot pune in centrul altentiei, aducandu-le faima si recunoastere.

In cuplu iubesc sa iubeasca si sa fie adorati cu aceeasi intensitate.

Aligator/ Kibray (13 decembrie – 9 ianuarie)

Mottoul lor: "Ma schimb"

Culoarea caracteristica - VERDE

Acesti nativi au capacitatea de a se adapta in orice situatie. Sunt persoane foarte ordonate si de altfel, iubesc ordinea in toate aspectele vietii lor. De aceea li se potrivesc meserii care necesita minutiozitate si atentie maxima: chirurg, stomatolog, neurolog sau librar.

Poezia de colecție: Cele mai frumoase (și mai puțin cunoscute) Poezii Românești de Primăvară! Secom deschide două noi magazine, în AFI Cotroceni din București și în Iulius Mall Suceava Împreună în arte și simțiri

In cuplu sunt introvertiti si rezervati. Aligatorii sunt persoane loiale, dar uneori putin egoiste.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri