10 Aprilie 2012 publicat în Lifestyle 3 share-uri

Testul Maykorner este un test fantastic care invita la introspectie si autocunoastere, un test care ne propune sa cautam raspunsurile in locurile cele mai sigure, in noi insine.

Buna dimineata, dragele noastre. Indiferent ca va aflati inca la birou sau va bucurati de zilele de concediu prilejuite de Sarbatorile de Pasti, ne-am gandit sa va propunem astazi un test inedit si fascinant, cu rezultate incredibil de autentice. Este un cadou pe care vi-l dedicam cu mult drag si care, speram noi, sa va aduca zambetul pe buze in aceste zile frumoase de sarbatoare. Indiferent de cat de ocupate sunteti, faceti-va timp pentru 5 minute de relaxare placuta.

Testul de fata este cunoscut in lumea internetului drept Testul Maykorner si este un test extrem de simplu de efectuat, care invita la introspectie si autocunoastere. Daca va place, dati-l mai departe prietenilor, partenerului de viata, colegilor si cunostintelor. Va garantam ca ii veti surprinde in mod placut si le veti aduce zambetul pe buze.

Dupa cum spuneam, testul Maykorner este un test extrem de simplu de efectuat. Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a-l rezolva este sa luati o foaie pe hartie si un pix si sa respectati cerintele pe care le-am expus mai jos. Raspundeti cu sinceritate intrebarilor, fara a sta mult pe ganduri si notati-le pe hartie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

Totodata, atunci cand trebuie sa dati exemple de cuvinte, notati acele cuvinte despre care considerati ca descriu cel mai bine culoarea preferata, culoarea alba, animalul care v-ati dori sa fiti, o cascada in curgere. Nu trageti cu ochiul la rezolvarea testului decat in momentul in care ati notat pe hartie raspunsurile tuturor celor 6 cerinte.

TESTUL MAYKORNER - Cerinte:

 
1. Care este culoarea ta preferata?

2. Foloseste 3 cuvinte prin care sa spui DE CE culoarea respectiva este culoarea ta preferata. Poti folosi ORICE 3 cuvinte care iti trec prin minte si pe care le asociezi culorii preferate, cuvinte inspirate de culoarea respectiva. Aceste 3 cuvinte pot fi atat substantive, cat si verbe sau adjective.

Spre exemplu, verdele este culoarea mea preferata. Cuvintele prin care voi descrie culoarea respectiva si pe care eu le asociez culorii respective sunt: insufletire, mandrie, linistit.

Principiile de bază ale mașinii CNC Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

3. Daca ai putea sa fii orice animal de pe aceasta planeta, ce animal ai alege sa fii?

4. Foloseste 3 cuvinte (fie substantive, fie adjective, fie verbe) care sa spuna DE CE ai vrea sa fii tocmai acel animal sau ce anume iti inspira animalul respectiv. (spre exemplu, pentru cal – noblete, libertate, frumusete).

5. Proiecteaza-te mental langa o cascada care curge. Noteaza pe foaia de hartie 3 cuvinte care iti vin in minte in acel moment.

6. Acum, gandeste-te la culoarea alb. Scrie 3 cuvinte care iti vin in minte.

Must pentru toate cele 6 cerinte!: Notati pe foaia de hartie, in ordinea in care le-am prezentat noi, raspunsurile celor 6 cerinte.

Citeste rezultatele pe pagina urmatoare >>>> 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri