Reusim sa avem o viata frumoasa atunci cand invatam sa nu mai presupunem lucruri, sa facem mai mult, sa avem nevoie de mai putin, sa zambim mai des si sa ne dam seama cat de norocosi suntem in fiecare moment al traiului nostru pe Pamant.

Porunca VI. Ii voi ajuta pe cei din jur de fiecare data cand voi avea ocazia.

 

In viata, primim atat cat dam.

Atunci cand avem un impact pozitiv in viata anumitor oameni, ne infrumusetam propria viata. Cu cat ii ajutam mai mult pe cei din jur, cu atat vom deveni persoane mai bune si iubite de ceilalti.

 

Porunca VII. Ma voi concentra asupra gandirii pozitive.

 

Gandirea pozitiva este cheia oricarei povesti de succes. Mintea noastra trebuie sa creada ca poate face ceva inainte de a fi capabila sa faca cu adevarat acel lucru.

Modalitatea prin care noi, ca oameni, putem sa depasim gandurile negative si emotiile distructive este sa dezvoltam emotii opuse, pozitive, ce sunt mai puternice. Haideti sa ne ascultam vocea interioare si sa facem o schimbare in bine. Indiferent de cum se prezinta o situatie, avem nevoie sa ne concentram pentru a face un mare pas inainte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

 

Porunca VIII. Pot sa fiu doar eu insumi/insami.

 

Oricat de mult am incerca, nu putem sa devenim altcineva. Orice oameni care nu isi exploreaza propria personalitate nu se vor simti niciodata bine in pielea lor. Pune-ti singur intrebarea: Daca tie nu iti place cine esti cu adevarat, de ce mi-ar placea mie?

Sa incerci mereu sa devii altcineva nu este deloc sexi. Fii tu insuti/insati. Numai atunci te vei simti o persoana frumoasa atat in interior, cat si la exterior.

 

Porunca IX. Voi fi aici acum.

 

Viata se intampla chiar aici si chiar acum. In loc sa te refugiezi in trecut sau sa petreci prea mult timp gandindu-te la viitor, invata sa traiesti in momentul prezent. 

Tine minte, fiecare moment trebuie sa fie special pentru tine. “Acum” inseamna sa iti traiesti viata. Nu rata nicio oportunitate!

 

Porunca X. Nu viata devine mai buna, ci perceptia mea asupra ei.

 

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Lumea din jurul nostru si viata pe care o traim se schimba atunci cand noi reusim sa ne schimbam.

Daca in fiecare dimineata te trezesti cu gandul ca ceva extraordinar se va intampla in viata ta in ziua respectiva (si te concentrezi asupra acestui fapt), vei observa ca lucrurile se vor misca in directia dorita. De asemenea, opusul este si el adevarat. Asadar, alegerea este numai si numai a ta.

Foto fr si main: By Antonio Guillem /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri