3 Februarie 2012 publicat în Lifestyle 133 share-uri

Sistemul de astrologie celtica este unul dintre cele mai vechi din lume, fiind bazat pe legatura puternica dintre copaci (considerati "fiinte" intelepte) si trasaturile de personalitate ale oamenilor.

Compatibilitate cu Frasinul si Scorusul.

Stejarul (10 iunie – 7 iulie)

Ca tip de personalitate, Stejarul este Protectorul.

Daca in sistemul de astrologie celtica esti reprezentat de Stejar, inseamna ca esti o persoana puternica, increzatoare in propriile forte si care isi asuma responsabilitatea asupra faptelor. Iti place sa protejezi persoanele dragi si sa le insufli atitudinea ta pozitiva. Generos si empatic, esti cel mai gentil semn din zodiac.

Compatibilitate cu Frasinul si Trestia. Se armonizeaza bine cu Iedera.

Ilicele (8 iulie – 4 august)

Ca tip de personalitate, Ilicele este Dominatorul.

In sistemul de astrologie celtica, Ilicele are un statut regal. Nobila, puternica si sensibila, persoana din acest semn accepta orice provocare si depune toate eforturile pentru a trece de obstacolele vietii. Desi de multe ori pare un caracter arogant, acest lucru se datoreaza simplului fapt ca este increzator in propriile forte si isi demonstreaza abilitatile cu usurinta.

Compatibilitate cu Frasinul si Socul.

Alunul (5 august – 1 septembrie)

Ca tip de personalitate, Alunul este Inteleptul.

Daca esti influentat de energia Alunului, esti o persoana inteligenta , organizata si eficienta. Esti intotdeauna bine informata, atenta la detalii, insa si obsedata de control. Iti plac regulile, insa de multe ori tu esti cea care le faci, nu cea care le urmeaza. Ai abilitati analitice si vei fi atrasa de stiintele exacte.

Compatibilitate armonioasa cu Gherghinul si Scorusul.

Vita de vie (2 septembrie – 29 septembrie)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri