Astrologia Celtica si izvoarele intelepciunii infinite: Ce personalitate arboricola sacra ai?

3 Februarie 2012 publicat în Lifestyle 133 share-uri

Sistemul de astrologie celtica este unul dintre cele mai vechi din lume, fiind bazat pe legatura puternica dintre copaci (considerati "fiinte" intelepte) si trasaturile de personalitate ale oamenilor.

In sistemul de astrologie celtica, cei nascuti sub semnul Frasinului sunt ganditori, plini de imaginatie, intuitivi, dar si firi artistice in mod natural. Daca te-ai nascut sub acest semn, esti o persoana ce se inspira din natura si inspiri la randul tau oamenii din jur cu personalitatea ta incantatoare.

Compatibilitate cu Salcia si Trestia.

Aninul (18 martie – 14 aprilie)

Ca tip de personalitate, Aninul este Sfatuitorul.

Daca te-ai nascut sub semnul Aninului esti o persoana sarmanta ce alina sufletele tuturor din jur. Sfaturile tale sunt cele mai bune si de aceea oamenii care te inconjoara vor fi fascinate de personalitatea ta. Te motiveaza actiunea si rezultatele pe care le obtii in urma interactiunii cu semenii. Esti, de asemenea, increzator in propriile forte si molipsesti cu starea ta de bine,

Compatibilitate cu Gherghinul, Stejarul, dar si cu Mesteacanul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Salcia (15 aprilie – 12 mai)

Ca tip de personalitate, Salcia este Observatorul.

Daca in sistemul de astrologie celtica esti Salcie, esti guvernata de Luna, fiind un caracter mistic, creativ si intuitiv. Esti cel mai rabdator semn al zodiacului si posezi o perspectiva realistica asupra vietii. Umiesti persoanele din jur prin inteligenta iesita din comun si abilitatea de a-ti aminti cele mai mici detalii. Puterea perceptiei te ajuta sa stralucesti ca persoana.

Compatibilitate cu Mesteacanul si Iedera.

Gherghinul (13 mai – 9 iunie)

Ca tip de personalitate, Gherghinul este Iluzionistul.

Gherghinul din sistemul de astrologie celtica este o persoana complexa. Desi la exterior pare un caracter comun, de fapt ascunde o personalitate vulcanica, creativa si pasionala. Ca si nativ al acestui semn, esti un foarte bun ascultator si ajuti oamenii sa scape de ce au pe suflet. Intuitia este cel mai mare aliat al tau.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri