3 Februarie 2012 publicat în Lifestyle 133 share-uri

Sistemul de astrologie celtica este unul dintre cele mai vechi din lume, fiind bazat pe legatura puternica dintre copaci (considerati "fiinte" intelepte) si trasaturile de personalitate ale oamenilor.

Ca tip de personalitate, Vita de Vie este Imprevizibilul.

O persoana nascuta sub acest semn va avea un caracter flexibil, insa si imprevizibil. Desi vor fi deseori indivizi indecisi, acest lucru se datoreaza faptului ca pot intelege ambele fete ale unei povesti si empatizeaza de ambele parti. Exista totusi si arii ale vietii de care sunteti mereu siguri – arta, muzica si mancarea.

Compatibilitate cu Salcia si Alunul.

Iedera (30 septembrie – 27 octombrie)

Ca tip de personalitate, Iedera este Supravietuitorul.

Daca te-ai nascut sub acest semn, vei reusi sa treci peste orice obstacol si vei fi o persoana plina de compasiune ce pretuieste momentele petrecute alaturi de cei dragi. Ai un caracter perseverant si o gratie iesita din comun. Mai mult, ai tendinta sa fii o persoana spirituala, carismatica si sociabila. Oamenii din jur sunt cei care iti dau puterea sa reusesti tot ce iti propui.

Compatibilitate cu Stejarul si Frasinul.

Trestia (28 octombrie – 24 noiembrie)

Ca tip de personalitate, Trestia este Judecatorul.

Ca si persoane, nativii Trestie stiu cum sa pastreze un secret si au abilitatea de a intelege lucrurile in profunzimea lor, dand la o parte straturile superficialitatii. Daca te-ai nascut sub acest semn, vei iubii oamenii deoarece ei reprezinta o diversitate de intelesuri pe care trebuie sa le interpretezi. Vei fi un arheolog, jurnalist ori detectiv de exceptie!

Compatibilitate cu Trestia, Frasinul si Stejarul.

Socul (25 noiembrie – 23 decembrie)

Ca tip de personalitate, Socul este Cautatorul.

In sistemul de astrologie celtica, Socul este o persoana ce iubeste libertatea si are inclinatii filosofice. Daca esti nascut sub acest semn celtic, vei avea un caracter sincer, extrovertit si rebel. Vei fi de multe ori judecat gresit deoarece ai tendinta sa fii retras, in ciuda personalitatii extrovertite.

Compatibilitate cu Aninul si Ilicele.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri