Felul in care aratam reprezinta cartea noastra de vizita, motiv pentru care investim tot mai mult in cosmetica si tratamente corporale, pentru a ne pastra o greutate corporala intre limitele normale si pentru a ne ingriji pielea si parul.
Terapia minim invaziva – efect de micsorare a vergeturilor

Peeling-ul chimic, laser terapia, lumina intens pulsata si mezoterapia actioneaza tintit asupra vergeturilor, relizand o reducere a dimensiunii lor, si o decolorare precoce. Efectul acestor terapii este de atenuare a lor, dar nu si a numarului acestora.

Numarul de astfel de sedinte difera in functie de complexitatea vergeturilor si de reactia corpului la terapie. Unele persoane nu inregistreaza niciun efect in urma primei sedinte, in timp ce la alte persoane efectul este vizibil.

Liftingul de coapse si abdominoplastia – metode chirurgicale de indepartare a vergeturilor

Potrivit dr. Calin Dobos, singurul tratament sigur de indepartare definitiva a vergeturilor este acela chirurgical: liftingul de coapse, atunci cand vergeturile sunt prezente in zona coapselor, si abdominoplastia, atunci cand vergeturile se afla in zona abdomenului.

„Vergeturile de pe coapse si de pe abdomen sunt cele mai frecvent intalnite, dar si cele mai suparatoare, deoarece sunt destul de vizibile si expuse privirii. Prin liftingul de coapse si abdominoplastie vergeturile sunt indepartate complet deoarece se indeparteaza exact pielea care contine vergeturile.
Trebuie precizat insa, ca operatiile se indica relativ rar, doar in cazurile in care exista si un exces de piele”, a afirmat dr. Calin Dobos.

Mai exista si alte metode terapeutice intermediare – acestea urmaresc producerea unei contractii cutanate. „Acestea presupun o „ridicare” a pielii de pe tesutul de dedesubt, prin niste incizii mici, si apoi aplicarea unor pansamente, corsete speciale care sa dirijeze vindecarea pielii in noua pozitie. Si in acest caz, vergeturile nu dispar ci doar se mai estompeaza. Precizez ca gradul de estompare variaza de la o persoan la alta: in timp ce la unele modificarile sunt minime, in timp ce la altele aproape dispar”, a explicat dr. Calin Dobos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

Foto front si articol: Antifama


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri