Parul nedorit ne da batai de cap, mai ales in aceasta perioada a anului cand este cald si vestimentatia noastra este mult mai sumara.

Parul nedorit ne da batai de cap, mai ales in aceasta perioada a anului cand este cald si vestimentatia noastra este mult mai sumara. Nu stim ce este mai bine pentru noi si cum am putea indeparta pentru mai mult timp aceasta parte "inestetica" prezenta pe corp.
Astfel avem de ales intre aparat de ras, ceara, crema epilatoare sau chiar laser. Dintre acestea sigur exista o metoda potrivita tie.


Aparatul de ras


Este o metoda rapida dar care nu da rezultate pe termen lung. Pielea se mentine fina doar 2-3 zile si apoi parul isi face aparitia. Este practic, economic si este utilizat in special cand esti grabita.
Nu da pe piele cu sapun pentru ca acesta poate sa usuce pielea, foloseste o crema de ras.

Aparate

Exista doua tipuri de aparate. Cel care smulge parul si garanteaza o piele fina pana la 10 zile si cel care il taie oferind o piele fina pentru un timp mai scurt.

Ceara

Epilarea cu ceara "te linisteste" in privinta parului nedorit timp de 2-3 saptamani. Ceara poate fi utilizata cu succes in propria casa. Ai grija de peilea ta, daca este mai sensibila s-ar putea sa se produca arsuri. Ceara rece este mult mai blanda si nu este atat de dureroasa precum cea fierbinte.

Epilarea cu zahar

O metoda mai putin cunoscuta dar folosita foarte mult in trecut este caramelul facut din zahar, suc de lamaie si apa. Da acelasi rezultat ca si ceara.

Nu irita pielea si nu doare la fel de tare, zaharul se prinde doar de firele de par nu si de piele.

Crema depilatoare

Cremele sunt utilizate de femeile cu par mai putin. Da rezultate mai bune decat aparatul de ras si trebuie aplicate la un interval de 5-6 zile.

Nu lasa crema mai mult decat trebuie pe piele si inainte de a o folosi testeaza pe o portiune mica din piele pentru a evita o eventuala iritare.

Epilarea electrica

Se pare ca aceasta metoda da rezultate definitive. Cu ajutorul curentului electric (de o slaba intensitate) parul se indeparteaza. Ai nevoie de mai multe sedinte pentru ca se lucreaza fir cu fir. Se poate sa fie o metoda dureroasa, depinde de cum reactionezi, in orice caz se poate folosi o crema in prealabil care sa aline durerea.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser Dezvoltarea armonioasă la copii: ce jocuri sunt potrivite? GUINOT se alătură marilor branduri de frumusețe în El Studio Titulescu

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri