Cum să ai un look fabulos de Revelion: 15 idei neobișnuite de machiaj creativ, îndrăzneț, pentru petrecerile speciale și noaptea dintre ani

29 Decembrie 2023 publicat în Frumusete 3 share-uri

Dacă ești în căutarea unor idei de machiaj care să îți pună frumusețea în valoare, dar în același timp să fie ceva cu totul și cu totul diferit, așa cum merita singura noapte din an care face trecerea între un an nou și un an vechi, ți-am pregătit câteva idei de machiaj deosebit de creative și îndrăznețe care să te inspire.

A început numărătoarea inversă pentru una dintre cele mai speciale nopți ale anului, o noapte în care ne dorim să strălucim și să aducem un touch de prospețime look-ului nostru. Dacă ești în căutarea unor idei de machiaj care să îți pună frumusețea în valoare, dar în același timp să fie ceva cu totul și cu totul diferit, așa cum merita singura noapte din an care face trecerea între un an nou și un an vechi, ți-am pregătit câteva idei de machiaj deosebit de creative și îndrăznețe care să te inspire.

Se știe că machiajul de Revelion poate fi unul destul de permisiv, în care poți jongla mai mult ca niciodată cu nuanțele puternice, geometriile și liniile de eyeliner, texturile și aplicațiile de strălucire (ștrasuri, cristale sau bijuterii faciale, glitter etc), căci elementul glamorous, spectaculos, este la el acasă cu această ocazie aparte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Iată 15 idei deosebite de machiaj creativ și îndrăzneț, din care te poți inspira pentru petrecerile speciale și pentru noaptea dintre Ani:

Foto: Hamara /Shutterstock Foto: Het-stock /Shutterstock Foto: Serg Zastavkin /Shutterstock Foto: andrii antonenko /Shutterstock Foto: Artem Zhirnov /Shutterstock Foto: Shtennikova Evgenia /Shutterstock Foto: OksanaNizienko /Shutterstock Foto: StockLite /Shutterstock Foto: Natalia Vysotskaya /Shutterstock Foto: zagorodnaya /Shutterstock Foto: Elena1224 /Shutterstock Foto: Ina ART /Shutterstock Foto: KOBRIN PHOTO /Shutterstock Foto: Igor_Kravtsov /Shutterstock Foto: KOBRIN PHOTO /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri