26 Octombrie 2023 publicat în Frumusete 2 share-uri

Odată ce trecem de anii adolescenţei, noi, femeile, pare că ne amintim, brusc, de toate sfaturile primite de la mamele şi bunicile noastre. Mai exact, este vorba despre frumuseţea naturaleţii pe care punem tot mai mult preţ, majoritatea dintre noi, atunci când ajungem la maturitate.

În industria de frumusețe, care astăzi este în continuă creştere, poate fi o provocare să ții pasul cu cele mai noi și mai bune produse de care consumatorii sunt entuziasmați. Asta mai ales pentru că acum, poate mai mult ca oricând, femeile îşi doresc tot mai multe de la produsele lor favorite.

La fel ca în orice alt domeniu, şi cel al make-up-ului a fost revoluţionat. Astăzi putem vedea, în special pe timpul zilei, tot mai multe femei de diferite vârste nemachiate pe stradă sau machiate cu produse atât de discrete, încât abia se poate observa machiajul. Dacă şi tu îţi doreşti un astfel de look, cât mai natural şi îngrijit, iată care sunt produsele de care vei avea nevoie:

1.Tenul uniform şi luminos

Atunci când vine vorba despre un ten uniform şi luminos, mintea noastră fuge direct la fondul de ten şi la iluminator. Însă, oricât de bune ar fi acestea, pentru a obţine un rezultat spectaculos, trebuie mai întâi să îţi îngrijeşti corespunzător tenul.

În funcţie de tipul şi nevoile acestuia, vei avea nevoie de un ser cu efect de hidratare, matifiere şi iluminare, de o cremă hidratantă şi ulterior poţi folosi un fond de ten sau un BB cream. Nu uita că, pentru ca tenul tău să fie pregătit pentru toate aceste produse, întâi de toate trebuie să fie curăţat corespunzător, cu un cleanser potrivit acestuia.

2.Buzele hidratate şi strălucitoare

Hai să ne înţelegem: rujul roşu nu se va demoda niciodată. Îl poţi folosi într-un machiaj discret sau în unul mai pronunţat, indiferent dacă este zi sau noapte. Atât timp cât ai un ten uniform, acesta îţi va complimenta cu succes zâmbetul. Însă, atunci când nu vrei o culoare stridentă pe buze, poţi folosi cu succes un ulei de buze. Acest produs reprezintă o recentă inovaţie în îngrijirea buzelor.

Poţi folosi înainte un scrub pentru buze sau o mască, mai ales dacă ai buzele uscate. Rolul acestora este să cureţe şi să hidrateze pielea fină de pe buze, astfel încât acestea să devină fine şi catifelate.

Uleiul de buze poate fi folosit ca atare sau ca bază pentru rujul preferat, pentru a-i oferi un plus de strălucire. Spre deosebire de clasicul luciu de buze, acest ulei va oferi hidratare şi strălucire buzelor, fără ca acestea să devină lipicioase.

3.Genele şi sprâncenele perfect aranjate

Bineînțeles că nu puteam uita de cele mai îngrijite fire de păr de pe faţa noastră, genele şi sprâncenele, mai ales că în ultimii ani acestea au devenit tot mai importante. Nu toată lumea doreşte să folosească genele false sau să meargă la un specialist pentru extensiile fir cu fir. Însă, orice femeie îşi doreşte să aibă genele lungi şi dese, perfect curbate şi de un negru intens.

Pentru asta, poţi folosi un intensificator pentru gene, care este un tratament ce oferă rezultate rapide şi de durată. Şi în cazul sprâncenelor poţi apela la un produs minune: gelul pentru sprâncene. Acesta le va oferi textură, culoare şi fixare pe întreaga zi, iar aplicarea lui durează doar câteva secunde.

În final, indiferent de produsele pe care le vei folosi, nu uita că frumuseţea adevărată vine din interior, iar asta nu este un clişeu. Fii bine cu tine şi, având o rutină zilnică potrivită, cu doar câteva produse de beauty vei emana frumuseţea naturală care, din fericire, este din ce în ce mai apreciată.

Sursa foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri