Olga Barcari face performanță în domeniul hairstyling-ului, fapt pentru care, în ziua de azi, este în topul celor mai căutați specialiști în materie de păr. Drept urmare, multe vedete au ales să își lase podoaba capilară pe mâna ei, cu rezultate și schimbări de look spectaculoase. Unde mai pui că tehnicile ei sunt diferite, unice pe piața din România. Olga Barcari nu doar că este specialist în domeniul ei, dar, odată ce te-ai lăsat pe mâna ei, vei vedea câtă dependență îți va da. În plus, pleci mereu cu sfaturi despre cum să-ți îngrijești părul acasă, pentru a arătă și fi, tot timpul, sănătos.

Hairstylistul consideră că ceea ce a ajutat-o, mereu, a fost dorința continuă de a fi cea mai bună variantă a ei, iar povestea sa de viață poate fi privită ca un imbold în a nu renunţa niciodată la visul tău.
Și pentru că vrea să ofere din experiența ei, Olga organizează un super Masterclass, pentru tehnica BALAYAGE, în toată România, în care poți învăța și obține cele mai noi și profesioniste informații din acest domeniu. Te perfecționezi alături de profesionist, pentru ca munca ta să fie cu cele mai bune rezultate! Înscrierile se fac la numărul de telefon: +40 752 090 925
"Clientele mele rămân de multe ori şocate atunci când îmi află povestea de viață.
Văzându-mă pe Instagram frumușică și aranjată tot timpul, descoperă în salon un om sensibil, care se implică, are principii și nu are limite în ceea ce privește meseria.
Însă, sunt foarte multe ore de muncă, experiență în spate, nopți pierdute, clienți pierduți pentru că ai încercat să experimentezi ceva pentru a descoperi cum să scoți niște culori de blond impecabil, stres foarte mare, nemâncat, plâns, depresie, tristețe și o iei de la capăt. Asta înseamnă meseria noastră și nicidecum doar cafele, zâmbete ș.a.m.d.
Sunt şi momente din zile când ai doar de făcut un nuanțat, dar când vopsești e ca și cum ai face o operație, ca nivel de implicare", povestea Olga Barcari într-un interviu recent.
Fie că îți dorești o schimbare radicală sau îți dorești să păstrezi cât mai mult din nuanța naturală de șaten, trebuie să ții cont, întru totul, de sfaturile hairstylistului, pentru ca rezultatul să fie unul benefic părului tău. Totuși, un pas este că, odată cu alegerea decolorării părului, trebuie să afli și dacă este cea mai potrivită variantă pentru tine.
Așadar, Olga Barcari, hairstylist de renume, îți spune toți pașii, atunci când vrei acel blond, balayage sau șuvițe perfecte.
"Blondul este la putere. Se poartă culori calde, nuanțe de peach, rose sau perlate. Mie asta îmi cer clientele. Și evident balayage. Eu lucrez cu tehnica balayage-ului tridimensional, iar rezultatele sunt spectaculoase. In mod normal, rezultatul obținut la salon, mai ales în materie de blond, este 30% hairstilist, 70% îngrijirea ta de acasă și calitatea părului tău. În spatele unui blond foarte deschis, impecabil, stau ore de munca. Pe un păr pătat de șamponul mov, folosit incorect, vopsea din comerţ de slabă calitate sau aplicată gresit, lipsa produselor tratament potrivite și multe altele, ne pot opri din a obţine un rezultat benefic clientei. Ca si specialist, îmbin tehnici și trucuri, astfel încât să mă pot apropia cât pot se poate de perfecțiune.", spune Olga Barcari.
Dacă va doriți rezultate spectaculoase, blonduri frumoase, deschise, luminoase, ingrijiti parul corect acasă, cereți sfatul unui hairstilist si aveți răbdare, atunci când vi se recomandă că trebuie să mai asteptați, în loc să vă doriți lucruri rapide, pe un par incorect îngrijit, pentru că riscați să nu vă bucurati de el.
"Pentru cele care își doresc șuvițe frumos conturate, eu folosesc o tehnică de balayage extrem de delicată și foarte blândă, pentru a-i reda luminozitatea și a deschide părul treptat. Pentru o nuanță perfectă, aleg un blond metalizat cu reflexii de gri, care arată extrem de spectaculos în lumina soarelui.", completează Olga Barcari.
Așadar, atunci când alegi să faci o astfel de schimbare, acordă mare atenție tehnicii folosite de către hairstilistul tău
si pune întrebări despre detalii. Ele sunt cele care fac diferenta!

"Ce stă în spatele unui blond SILVER? Cu siguranță, ați văzut, de foarte mult ori, această nuanță, mai ales, pe rețelele de socializare. O sa vă spun, însă, un secret, apoi un adevar! Secretul este că, foarte multe dintre nuanțele pe care le vedeți, nu sunt adevărate, sunt editate și prelucrate la fel ca multe alte lucruri pe care le vedem, zi de zi, în online. Acest lucru nu înseamnă că blondul silver nu poate fi realizat. Însă, aici intervine adevărul. Acest tip de lucrare este una complexă, care implică mai multe etape de execuție și multe cunoștințe în materie de chimie, colorimetrie și buna stăpânire a tehnicii de lucru. Eu folosesc, în acest caz, o tehnică de decolorare extrem de delicată astfel încât să deschid părul gradual, păstrându-i sănătatea și vitalitatea. Ulterior, repigmentez părul, pentru a obține un fond de colorare uniform, trec la nuanțarea părului într-o nuanță cu reflexii argintii, luminoase. Vestea extrem de bună, pentru toate clientele care adoptă acest tip de nuanță, este faptul că, odată plecat nuanțatorul din păr, fondul de decolorare alb, rămas în urmă pe un păr. Îngrijit corect, va arăta în continuare foarte bine.", conchide Olga Barcari.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri