3 Iunie 2010 publicat în Frumusete 12 share-uri

Degeaba folosesti cele mai scumpe produse cosmetice pentru fata sau piele daca parul tau arata neingrijit, tern, fara stralucire sau uscacios. Iti poate distruge toate eforturile anterioare, tocmai de aceea ai grija ca parul tau sa spuna exact ceea ce vrei tu.

1. Curatarea in profunzime a tenului.
Trusa de intretinere ce contine demachiant, crema si tonic trebuie sa fie precum abecedarul oricarei rutine beauty. Primul lucru inainte de culcare si imediat dupa ce te-ai trezit trebuie sa iti cureti tenul de orice impuritate care se aduna pe intreg parcursul zilei sau chiar noptii. O data ce iti intra in reflex nu ti se va mai parea atat de obositoare aceasta sarcina. Daca tenul tau este de tip normal sau cu usoare tendinte spre uscat sau gras poti folosi fara probleme decat un lapte, un gel demachiant si o lotiune tonica alese special pentru tipul tau de ten. Daca nu iti dau pace punctele negre, excesul de sebuum sau cosurile poti alege o gama de produse destinata tenului cu probleme sau inclinatii de ingrasare pentru a tine sub control zonele cu pricina.

2. O crema buna poate face minuni
Nu este lux si nici rasfat - este necesitate. O crema atent aleasa in functie de problemele tenului tau poate face diferenta intre o hidratare completa sau una deficitara. O crema de fata buna trebuie sa fie usor de absorbit, cu vitamine si compusi de hidratare.

Crema de zi poate fi folosita si ca o baza de machiaj si in plus, acesta va arata mult mai natural daca nu iti incarci fata si folosesti produse light. In sezonul care abia a inceput poti sa adaugi pe lista lucrurilor absolut necesare si o crema de zi cu factor de protectie mai mare, indiferent ca intentionezi sa iesi la plaja sau nu.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

3. Dusul si energizarea zilnica
Ziua poate incepe mult mai bine cu o repriza de dus, chiar si pe fuga. Seara, dupa o zi grea de lucru, acelasi ritual poate fi reluat. Aromaterapia si esentele placute te pot ajuta sa te relaxezi, sa scapi de stres si sa te pregatesti pentru o zi in care trebuie sa fii frumoasa, feminina, atragatoare si puternica. Iar in plus, o piele curata este irezistibila si face aplicarea unei lotiuni mult mai usoara, scapandu-te de stresul unei pieli aspre sau uscacioase.

4. Hidrateaza-te
Asa cum atunci cand iti este sete bei apa, asa si atunci cand ai pielea uscata trebuie sa o hidratezi. Apa a fost, este si va fi cel mai la indemana mod de a-ti mentine elasticitatea pielii in timp. Daca nu ii oferi acest lucru vei observa cum, in timp, se va strange, va prezenta mici riduri si incretituri, se va usca sau chiar subtia. Pentru o intretinere ca la carte, pielea ta are nevoie de multa apa. Fie ca folosesti cana cu apa, fie ca folosesti produse cosmetice de hidratare, ea o sa-ti multumeasca dupa fiecare „pahar cu sanatate”. Paharul cu apa baut dimineata este un obicei sanatos pe care poti sa ti-l insusesti cat se poate de repede.

10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag 10 Decorațiuni de Paște care fac sărbătorile mai frumoase 10 paltoane și pelerine de ploaie practice, dar șic, care te vor proteja de umezeală și apa rece

5. Ingrijeste-ti parul


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri