Crezi că designul profesional al unghiilor este disponibil doar la un salon de manichiură profesional? Nu! Cu un kit unghii cu gel poți evoca aspectul șic și acasă. Modelele ieftine cu o gamă mare de accesorii sunt deosebit de bune pentru începătoare.

Un kit unghii cu gel profesional, în schimb, este bine de folosit pentru firma sau salonul de unghii. Ambele modele sunt deosebit de potrivite pentru utilizare nu numai în salon, ci și acasă. Îți poți lăsa creativitatea să ruleze liber atunci când modelezi unghiile în multe forme și culori diferite.

Pe lângă o lampă UV, un kit unghii cu gel include de obicei și gel, pile, pensule și alte accesorii. Pe lângă utilizarea privată, un kit de start pentru unghii cu gel poate fi folosit și profesional. Cerințele pentru un astfel de set de pornire sunt de obicei mai mari. Gama mare de accesorii pentru începătoare este ușor de utilizat.

Kit unghii de start

Kit-urile pentru începători au împărțit industria cosmeticelor. Dacă dorești să cumperi un kit unghii gel ieftin, vei găsi aceste modele atrăgătoare la prima vedere. Aceste seturi de pornire conțin de obicei tot ce ai nevoie pentru un început de succes. Echipamentul de bază include de obicei un dispozitiv de polimerizare cu lumină UV, un gel UV, un grund, un tampon, pensule de diferite dimensiuni, un degresant, cel puțin o pilă, lipici pentru unghii, șabloane, dezinfectant și instrucțiuni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Kit unghii de start pentru salon

Seturile de unghii cu gel pentru saloanele de manichiură sunt de obicei de calitate superioară. Dar modelele sunt și în sectorul cu prețuri mari. În comparație cu un set de pornire obișnuit, un model profesional poate întări unghiile mai repede. Motivul pentru aceasta este performanța mai mare a lămpilor UV. Oja cu gel care vine cu kit se lipește mai bine. În plus, în pachetul de livrare este inclus un ghid video, ceea ce simplifică aplicația.

Kit unghii – Criterii de cumpărare

Unul dintre cele mai importante criterii de achiziție este lampa cu lumină UV/Led. Categoria în care este încadrat dispozitivul de fotopolimerizare poate oferi și informații despre calitatea aparatului. Dispozitivul de polimerizare cu lumină UV este folosit pentru a usca unghiile. De asemenea, în set pot fi incluse pensule, fișiere, geluri colorate, ojă semipermanentă, grunduri, dischete din bumbac, pudră cu sclipici, stickere, tatuaje etc. Cu un ulei de unghii potrivit, poți oferi unghiilor tale îngrijirea de care au nevoie. Un producător notabil poate oferi și un ulei de unghii de înaltă calitate. Aplicarea unui ulei de unghii este recomandată în special după ce unghia cu gel s-a întărit.

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Întărirea naturală a unghiilor este una dintre cele mai populare tehnici. După cum sugerează și numele, unghiile fragile sunt acoperite cu un strat de gel. Unghia nu este doar înfrumusețată vizual, ci câștigă și stabilitate. O altă strategie eficientă este șablonul pentru modelarea unghiilor. Cu această modelare este posibilă o extensie fără probleme a unghiilor naturale. O tranziție curată nu este nicio problemă cu acest șablon.

Modelele de lux sunt de obicei echipate mai simplu decât modelele profesionale, dar în același timp pot convinge prin calitate și durabilitate. Un câștigător al kit-ului de unghii cu gel poate fi și un model mai simplu pentru tine personal. Cel mai important lucru este ca accesoriile să corespundă utilizării tale personale.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Foto: unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri