Descoperă noile produse Sabon pentru îngrijirea feței!

Exfoliant de față 2 in 1 Comforting Rose

Apă botanică hidratantă Comforting Rose

Gel de față hidratant cu apă de trandafiri

O curățare a tenului confortabilă

Cu noile exfoliante SABON

Bucură-te de senzația de „piele nouă“ cu ajutorul efectului unic de curățare și netezire marca SABON!

Exfoliant de față 2 in 1 Comforting Rose

Curățare și netezire într-un singur pas

Un legendar produs SABON a fost acum reinterpretat, pentru o nouă experiență parfumată. Formula unică purifică delicat pentru a îndepărta instantaneu murdăria zilnică, poluanții și machiajul și pentru a dezvălui o piele mai fină, cu aspect mai luminos. Formula extrem de blândă face din exfoliantul acesta delicat produsul perfect pentru toate tipurile de piele – chiar și pentru cea uscată și sensibilă.

Formula sa minunat de bogată concentrează o combinație de ingrediente active naturale care te vor face să arăți și să te simți uimitor: granule exfoliante de jojoba, minerale de la Marea Moartă, trandafir de Jericho și unt organic de shea care lucrează în armonie pentru a curăța delicat, menținând în același timp nivelul de hidratare al pielii.

Zi după zi, textura pielii se transformă: devine mai fină, mai strălucitoare și mai suplă.

O textură transformatoare, multi-senzorială

Bucură-te de o experiență senzorială cu o textură inovatoare de gel în lapte. Când intră în contact cu apa, textura gelului se transformă într-una lăptoasă, pentru a oferi o curățare eficientă, pentru a netezi delicat tenul și pentru a oferi pielii un confort incomparabil, fără a o priva de hidratarea atât de necesară. Rezultatul: pielea ta este perfect curățată; tenul tău arată proaspăt și strălucitor.

Un parfum reconfortant, natural, ce răsfață simțurile

Îmbunătățește-ți experiența de îngrijire a tenului cu o aromă încântătoare, care să-ți răsfețe sufletul. Alintă-ți simțurile cu un parfum învăluitor, 100% natural, obținut din ulei esențial prețios de trandafir de Damasc: inspirat de aromoterapie, amintește de un trandafir proaspăt cules într-o dimineață plină de rouă.

Completează-ți ritualul de frumusețe

Oferă-ți o experiență de îngrijire a tenului luxoasă utilizând exfoliantul 2 în 1 Comforting Rose, în combinație cu noua apă botanică hidratantă Comforting Rose, pentru a curăța, netezi și hidrata pielea în timp ce-ți induc o stare de bine.

Nou! Apă botanică hidratantă Comforting Rose

Tonifică, hidratează și împrospătează pielea

Bucură-te de toate beneficiile naturii cu această apă botanică minunată și reconfortantă, obținută prin distilarea cu abur a petalelor de trandafir de Damasc, pentru a oferi pielii hidratare și prospețime și a răsfăța simțurile. Te vei îndrăgosti de textura ușoară, tip spray, ce răcorește instantaneu. Ideală pentru îndepărtarea reziduurilor de machiaj și restabilirea echilibrului pielii după demachiere; poate fi folosită ca toner sau ca mist hidratant, pentru a împrospăta pielea în timpul zilei. Mirosul îmbietor de trandafiri proaspeți, de origine 100% de origine naturală, oferă o senzație de confort și bunăstare, pentru a-ți completa experiența unui adevărat tratament facial de lux.

Reîmprospătează-ți și hidratează-ți pielea! Dezvăluie strălucirea tenului cu noul gel hidratant cu apă de trandafiri!

O nouă textură-gel racoritoare

După lansarea cremei hidratante Rose Soft în 2022, SABON introduce Rose Water Gelée, un nou hidratant de zi și de noapte pentru o experiență senzorială fără precedent. Răsfață-te cu o textură-gel răcoritoare și hidratantă cu parfum învăluitor, natural, inspirat de trandafirii proaspăt culeși într-o dimineață plină de rouă. Potrivită pentru toate tipurile de piele și special concepută pentru tenul mixt sau gras, textura ușoară, fără ulei, se absoarbe rapid, fără a lăsa un finiș lipicios sau gras.

Hidratează, umple și înmoaie

Descoperă o metodă de îngrijire zilnică a pielii ce stimulează efectul de strălucire pentru a dezvălui o piele cu aspect sănătos, luminoasă ca picăturile de rouă. Formula revigorantă, fără ulei, lasă pielea divin hidratată, împrospătată și strălucitoare. Zi după zi, pielea devine mai luminoasă, mai uniformă și mai plină.

O selecție atentă de ingrediente naturale

SABON a combinat trei ingrediente naturale – apa organică de trandafiri de Damasc, minerale de la Marea Moartă, emblematice la SABON, și gelul organic de Aloe Vera – pentru a te însoți într-o călătorie extraordinară. Fabricată cu ingrediente de origine 99% naturală, acest delicios produs de îngrijire a tenului oferă instantaneu pielii o strălucire proaspătă, de rouă, în timp ce aroma naturală de trandafir de Damasc alintă simțurile.

Apă organică de trandafiri de Damasc

Apa de trandafiri de Damasc este binecunoscută pentru proprietățile sale hidratante și calmante. Ajută la reținerea umidității, întărind în același timp bariera de protecție a pielii, pentru a evita pierderea apei.

Minerale de la Marea Moartă

Bogate în mod natural în micronutrienți, mineralele de la Marea Moartă sunt o sursă de vitalitate pentru piele, pentru a o menține sănătoasă și strălucitoare în mod natural.

Extras de aloe vera organic

Aloe vera organică reține umiditatea în piele, pentru a o menține hidratată și suplă.

Dezvăluie strălucirea naturală a tenului cu produsele de îngrijire pentru zi și noapte de la SABON!

Linia de îngrijire a feței Glow

Viziunea noastră despre strălucire

La SABON, credem că strălucirea este o senzație, o atitudine și un sentiment de bunăstare care vine din interior.

Acesta este motivul pentru care ne-am imaginat un ritual de frumusețe interioară și exterioară care nu numai că face pielea să arate sănătoasă și frumoasă, ci și stimulează emoțiile pozitive care îmbunătățesc, în timp, atât calitatea vieții, cât și pe cea a pielii.

Cele patru dimensiuni ale strălucirii pielii

1-DETOXIFIERE

Sare de trandafiri pentru sauna facială

2-STIMULARE

Mist hidratant pentru față cu trandafir de Damasc

3-REGENERARE

Ser de față cu trandafir de Damasc

4-HIDRATARE

Cremă de față hidratantă cu trandafir de Damasc

NOU! Gel de față hidratant cu apă de trandafiri

Linia noastră de produse pentru îngrijirea tenului Glow Face Care este certificată organic* cu eticheta COSMOS de către ECOCERT, o organizație franceză independentă și de renume mondial.

Certificarea strictă a ECOCERT garantează o abordare responsabilă în toate etapele creării produsului: materii prime, producție și ambalare.

Astfel, gama Glow Face Care îndeplinește următoarele criterii:

Cel puțin 95% ingrediente de origine naturală

• Cel puțin 95% din totalul ingredientelor pe bază de plante din formulă provin din agricultura ecologică

• Cel puțin 20% din totalul ingredientelor produsului sunt certificate organic

• Ambalaje ecologice și producție ecologică

*Cu excepția celor din sarea pentru saună facială

O combinație unică de Minerale de la Marea Moartă și Trandafir de Damasc organic

Proprietățile vindecătoare ale mineralelor de la Marea Moartă

La SABON, am surprins proprietățile vindecătoare ale Mării Moarte pentru a ne imagina un ritual senzorial eficient de îngrijire a feței. Bogate în mod natural în 21 de micronutrienți, mineralele de la Marea Moartă sunt o sursă unică de vitalitate a pielii, deoarece stimulează metabolismul celular și promovează echilibrul pielii. În plus, ajută la refacerea pielii și la menținerea sănătății și strălucirii naturale.

Beneficiile de înfrumusețare ale trandafirului de Damasc

Cunoscut și sub denumirea de „Regele Florilor”, trandafirul de Damasc are un parfum intens, învăluitor, utilizat pe scară largă în parfumerie. Rară și prețioasă, această floare unică care înflorește doar o dată pe an, la începutul verii, are proprietăți incredibile de îngrijire a pielii. Din trandafirul de Damasc folosim diferite părți, deoarece fiecare extract are propriile sale beneficii specifice.

Alege-ți textura hidratantă preferată cu care să-ți răsfeți pielea

Gel de față hidratant cu apă de trandafiri

  • Textură de gel fără ulei, cu absorbție rapidă și răcoritoare.
  • Pentru toate tipurile de piele. Special concepută pentru tenul gras până la mixt.
  • Se poate folosi pe tot parcursul anului, mai ales în sezonul cald.
  • Cremă de față hidratantă cu trandafir de Damasc
  • Textură plăcută cu un finiș catifelat
  • Pentru toate tipurile de piele. Special concepută pentru pielea uscată până la foarte uscată.

Bucură-te de noul tău ritual de frumusețe de la SABON!

PAS 1: CURĂȚĂ

Exfoliant de față 2 în 1 Comforting Rose

Îmbogățește-ți ritualul de curățare a feței cu noul exfoliant delicat 2 în 1 Comforting Rose. Inspirat de aromoterapie, conține unul dintre cele mai prețioase uleiuri esențiale, de trandafir de Damasc, pentru a-ți eleva starea de spirit.

O textură unică de gel se transformă într-una lăptoasă atunci când intră în contact cu apa, oferind o curățare și o netezire eficiente. Formula este îmbogățită cu un amestec minunat de ingrediente naturale: semințe de jojoba, minerale de la Marea Moartă, trandafir de Jericho și unt organic de shea care lucrează în armonie pentru a-ți curăța delicat pielea, menținându-i în același timp nivelul de hidratare – chiar și după clătire.

Masează pe pielea umedă și vezi cum se întâmplă magia: formula inovatoare, parfumată în mod natural cu ulei esențial prețios de trandafir de Damasc, curăță și netezește pentru a îndepărta celulele moarte și a elibera porii. Acum pielea ta este perfect curățată; tenul tău arată proaspăt și strălucitor!

Pielea ta va iubi

Ingredientele de origine 99% naturală

Formula vegană

Textura unică de gel-în-lapte

Efectul 2 în 1: curăță și netezește pentru a îndepărta celulele moarte și a elibera porii

Senzația imediată de confort

Parfumul natural din ulei esențial prețios de trandafir de Damasc

Eficient pentru toate tipurile de piele, dar special creat pentru pielea uscată și sensibilă

Rețeta secretă

TRANDAFIR DE JERICHO

Beneficiile pentru piele ale Trandafirului de Jericho te vor face să înflorești! Un sistem complex de zaharuri naturale ajută la revitalizarea pielii uscate prin reținerea umidității și stimularea metabolismului celular.

MINERALE DE LA MAREA MOARTĂ

Bogate în mod natural în minerale și micronutrienți, mineralele de la Marea Moartă sunt o sursă unică de vitalitate a pielii.

SEMINȚE DE JOJOBA

Pentru un ten strălucitor în mod natural, granulele de jojoba îndepărtează ușor celulele moarte și curăță porii - adio microplastice poluante!

ULEI ESENȚIAL DE TRANDAFIR DE DAMASC

Rar și prețios, uleiul esențial extras din floarea trandafirului de Damasc este bogat în antioxidanți.

UNT DE SHEA BIOLOGIC

Bucurăte de beneficiile naturale ale acestui superaliment pentru piele. Bogat în acizi grași și vitamine, untul de shea este cunoscut pentru proprietățile sale hrănitoare, catifelante și reparatoare. De asemenea, ajută la protejarea pielii uscate.

Ce spun femeile

100% spun că pielea lor s-a simțit imediat suplă și netedă*

100% spun că echilibrul natural al pielii este păstrat*

96% spun că pielea lor este imediat reconfortată*

* Test in utilizare (autoevaluare) sub supraveghere dermatologica, realizat pe 27 de femei în peste 28 de zile.

Cum se utilizează

Aplică produsul cu mâinile curate și uscate. Masează ușor pe pielea umedă și clătește.

Completează-ți ritualul de frumusețe cu apa botanică de trandafiri.

Sfaturi de frumusețe

Ai grijă și de pielea delicată a gâtului și decolteului! De două ori pe săptămână, folosește exfoliantul 2 în 1 Comforting Rose pe decolteu, pentru un efect blând de curățare și netezire. Pentru rezultate mai bune, nu uita să aplici crema hidratantă preferată imediat după tratamentul de exfoliere.

Descoperă gama de exfoliante 2 în 1 pentru față de la SABON!

Exfoliant 2 în 1 pentru față Mentă Energizantă

Curăță & netezește + plus un efect de răcorire și energizare

Exfoliant 2 în 1 pentru față Lavandă Relaxantă

Curăță & netezește + efect de calmare a tenului

Apă botanică hidratantă Comforting Rose

Oferă feței tale un strop de magie cu ajutorul acestui spray reconfortant cu apă botanică hidratantă cu parfum natural. Extras din petale de trandafir prin distilare tradițională cu abur, pentru a păstra calitățile esențiale ale florii.

Te vei îndrăgosti de formula ușoară, care oferă pielii hidratare și o senzație imediată de prospețime. Ideală pentru a îndeparta reziduurile de machiaj și pentru a restabili echilibrul pielii după demachiere, apa botanică Conforting Rose poate fi folosită atât ca tonic, cât și ca mist hidratant, pentru a reîmprospăta pielea în timpul zilei.

Inspirat de aromoterapie, parfumul de trandafir stimulează starea de spirit și oferă un efect reconfortant ideal pentru a-ți completa rutina de curățare.

Utilizează acest mist revigorant ca atare sau după curățarea tenului cu exfoliantul 2 în 1 Comforting Rose, pentru a-ți hidrata pielea și a maximiza efectele benefice ale trandafirului de Damasc.

Pielea ta va iubi

Ingredientele de origine 99% naturală

Formula vegană

Textura ușoară

Beneficiile de hidratare

Senzația imediată de prospețime și confort

Ideal pentru a îndepărta resturile de machiaj și pentru a restabili echilibrul pielii după curățare

Obținut din petale de trandafir de Damasc distilate, cu beneficii reconfortante

Fără parfum

Pentru toate tipurile de piele. Special conceput pentru pielea delicată.

Rețeta secretă

APA DE TRANDAFIRI DE DAMASC ORGANICĂ

Apa de trandafiri de Damasc este bine cunoscută pentru proprietățile sale hidratante și calmante. Ajută la reținerea umidității, întărind în același timp bariera pielii, pentru a evita pierderea apei.

Ce spun femeile

96% spun că tenul lor este mai proaspăt*

* Test în utilizare (autoevaluare) sub supraveghere dermatologică pe 28 de femei în peste 21 de zile.

Cum se utilizează

Pulverizează pe toată fața cu ochii închiși sau aplică produsul cu un tampon de bumbac. Nu este nevoie să clătești.

Ca tonic: folosește spray-ul după demachiere, dar înainte de ser sau crema de față.

Ca mist răcoritor: aplică pe pielea curățată oricând - vara, în timpul călătoriilor sau după sport.

Utilizează dimineața ca atare sau după folosirea exfoliantul 2 în 1 pentru față Comforting Rose, pentru a te bucura de beneficiile de stimulare a stării de spirit ale trandafirului de Damasc: respiră adânc pentru a-ți eleva mintea și spiritul, în timp ce SABON are grijă de pielea ta.

Sfaturi de frumusețe

Vara, păstrează apa botanică hidratantă la frigider, pentru un efect suplimentar de revigorare. Folosește-o ca un revigorant pentru corp și față.

Cauți o rutină de curățare perfectă și reconfortantă? Utilizează apa botanică în combinație cu exfoliantul 2 în 1 Comforting Rose pentru a curăța, netezi și reconforta tenul în timp ce-ți stimulezi starea de spirit.

Bucură-te de duo-ul perfect de curățare de la SABON:

Exfoliant de față 2 în 1 + apă botanică

Care se potrivește cel mai bine stării tale de spirit?

Exfoliant de față 2 în 1 Energizing Mint + Apă botanică hidratantă Energizing Mint

Curăță & netezește + Hidratează + Reîmprospătează și îmbunătățește starea de spirit

Exfoliant de față 2 în 1 Relaxing Lavender + Apă botanică hidratantă Relaxing Lavender

Curăță & netezește + Hidratează + Calmează și relaxează

Exfoliant de față 2 în 1 Comforting Rose + Apă botanică hidratantă Comforting Rose

Curăță & netezește + Hidratează + Oferă confort și-ți alintă simțurile

PAS 2: HIDRATARE

Gel de față hidratant cu apă de trandafiri

Descoperă un tratament de îngrijire a pielii de zi și de noapte care oferă strălucire, pentru a dezvălui o piele cu aspect sănătos. Fabricat cu 99% ingrediente de origine naturală, acest gel fin este infuzat cu o combinație minunată de trei ingrediente naturale: apă organică de trandafiri de Damasc, minerale de la Marea Moartă și gel organic de aloe vera.

Delectează-te cu o experiență senzorială oferită de formula fără ulei și textura de gel cu absorbție rapidă. Un gel hidratant ce răsfață simțurile, în timp ce parfumul său învăluitor, natural, inspirat de trandafirii proaspăt culeși într-o dimineață plină de rouă, îți mângâie simțurile.

Rezultatul? Pielea ta devine mai suplă, mai netedă și radioasă.

Pielea ta va iubi

Cerificarea organică: 99% din ingrediente sunt de origine naturală, dintre care 29% provin din agriculatura organică

Formulă vegană

Textură fără ulei, ușor absorbită de piele

Efect revigorant

Infuzat cu apă organică de trandafiri de Damasc, minerale de la Marea Moartă și gel organic de aloe vera

Parfum 100% natural inspirat de trandafirii proaspăt culeși într-o dimineață plină de rouă

Îngrijire de zi și de noapte

Potrivit pentru toate tipurile de piele. Excelent pentru tenul gras până la mixt.

Rețeta secretă

APA DE TRANDAFIRI DE DAMASC ORGANICĂ

Apa de trandafiri de Damasc este bine cunoscută pentru proprietățile sale hidratante și calmante. Ajută la reținerea umidității, întărind în același timp bariera de protecție a pielii, pentru a evita pierderea apei.

MINERALE DE LA MAREA MOARTĂ

Bogate în mod natural în minerale și micronutrienți, mineralele de la Marea Moartă sunt o sursă unică de vitalitate a pielii.

ALOE VERA ORGANICĂ

Reține umiditatea în piele pentru a o menține hidratată și suplă.

Ce spun femeile

100% spun că pielea lor devine imediat mai luminoasă*

96% spun că pielea lor se simte mai proaspătă după aplicare*

96% spun că pielea lor nu devine grasă după aplicare*

*Test în utilizare (autoevaluare) sub supraveghere dermatologică, efectuat pe 27 de femei, timp de peste 28 de zile.

Beneficii dovedite

+33% hidratare imediată a pielii**

+31% hidratare a pielii după 8 ore**

**Teste științifice sub control dermatologic, efectuate pe 20 de femei timp de peste 21 de zile.

Cum se utilizează

Aplică pe pielea curată pentru un aspect proaspăt, înrourat. Utilizează gelul zilnic, ca îngrijire a pielii de zi și de noapte, atât pe față, cât și pe gât. Spatula din metal auriu oferă un efect minunat, revigorant, pentru o piele cu aspect sănătos. Evită conturul ochilor.

Completează-ți ritualul de frumusețe cu serul de față cu trandafiri de damasc, mistul hidratant cu trandafir de damasc și sauna facială cu sare de trandafiri.

Sfaturi de frumusețe

Folosește gelul hidratant cu apă de trandafir ca primer pentru fondul de ten – un start perfect pentru a îmbunătăți strălucirea naturală a pielii și pentru a dezvălui un ten fin.

Păstrează produsul la frigider, pentru a-i spori efectul de revigorare.

Bucură-te de gama completă de îngrijire a feței de la SABON!

Care este secretul unui ten fericit și sănătos? Cele trei momente esențiale pentru frumusețea pielii: Curățare, Strălucire și Stimulare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri