Este un moment minunat de reînnoire și optimism. Pe măsură ce vântul adie printre ramurile de cireși, uimitoare inflorescențe roz transformă banalul cotidian într-un peisaj de basm. E semn că primavara și-a intrat în drepturi!

Floarea de cireș, Sakura, este floarea-emblemă a Japoniei, iar înflorirea ei de primăvară, o explozie de roz-delicat, e întotdeauna o încântare pentru priviri.

Apariția ca prin farmec a gingașelor flori marchează sfârșitul iernii, alungând întunericul și anunțând zile mai calde, pline de speranță și culoare.

Petalele de Sakura de un roz pudrat fac parte integrantă din cultura japoneză și au inspirat nenumărate picturi, filme și poezii cu frumusețea lor efemeră. După numai două săptămâni, florile cad la pământ, ca o zăpadă de primăvară, doborâte de capriciile vântului. Cu toate acestea, ele sunt celebrate pe tot parcursul anului în întreaga lume și mai ales în Japonia, unde sunt văzute drept expresia durabilă și emblematică a optimismului, a momentelor de bucurie și a reînnoirii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv

De aceea am ales să surprindem esența frumuseții efemere, și totuși nemuritoare, a florilor de cireș, în noua noastră aromă și în design-ul special al colecției SAKURA BLOOM ediție limitată.

“SAKURA BLOOM” – Povestea din spatele parfumului

Floral & Verde

O compoziție de flori de cireș însoțite de note verzi, proaspete, ce oferă aromei eleganță și modernitate.

Acest parfum te poartă într-o călătorie magică, multisenzorială, sub copacii înfloriți, de-a lungul unei cărări acoperite de o pătură de flori-simbol al Japoniei: Sakura, gingașele flori de cireș. O adiere blândă te întâmpină cu note vegetale divine care umplu aerul cu un sentiment unic de prospețime și reînnoire.

Apoi, pentru o notă surprinzătoare, folosind o tehnică avansată, am captat esența pură a acestor flori delicate și am sublimat-o într-un univers floral susținut de o adiere de iris rar.

3 esențe de bază:

Note vegetale – Sakura – floare de Iris

Cireașa: cel mai la modă ingredient în îngrijirea pielii

Să-i urăm bun venit cireșei, un puternic aliat al frumuseții tale! Cireșele nu sunt doar fructe absolut delicioase – ele conțin, de asemenea, multe beneficii pentru piele, datorită conținutului bogat de antioxidanți și vitamine. La SABON, am selectat două ingrediente-cheie extrase din cireșe, pentru noua noastră colecție SAKURA BLOOM:

Ulei de sâmburi de cireșe: bogat în vitaminele A și E, acizi grași și antioxidanți, ajută la regenerarea naturală a pielii și, de asemenea, acționează ca un emolient natural pentru hidratarea pielii uscate.

Granule de cireșe: de origine 100% naturală, granulele de cireșe asigură o exfoliere blândă, redând pielii luminozitatea naturală și contribuind la un efect unic și imediat de catifelare. Combinate cu sărurile de la Marea Moartă, oferă o senzație de „piele nouă” pe care o poți simți cu adevărat.

Colecția

Dă voie clipelor magice oferite de Sakura să zăbovească un pic mai mult...

Ulei de duș

Înviorează-ți mintea și revigorează-ți sufletul cu acest ulei de duș botanic de lux! Spuma fină include uleiuri de jojoba, avocado, germeni de grâu și măsline, pentru a curăța delicat pielea și a o hidrata intens. Ca o celebrare a primăverii, uleiul de duș Sakura Bloom este îmbogățit cu ulei de sâmburi de cireșe, plin de vitamine și acizi grași ce hrănesc pielea uscată și-i oferă un efect unic de catifelare și strălucire reînnoită.

300 ml

Scrub de corp

Bucură-te de emblematicul nostru exfoliant pentru corp, acum în stil Sakura! Formulei deja celebre cu săruri de la Marea Moartă i-am adăugat două ingrediente-minune: ulei de miez de cireșe și granule de cireșe ce creează un efect combinat de exfoliere blândă și catifelare. Pielea uscată e energizată, revitalizată și hrănită, celulele moarte sunt îndepărtate cu grijă, iar tu te bucuri de o piele radiantă și fină ca o petală de flori de cireș.

320 g

Loțiune de corp
Această loțiune de corp este îngrijirea de zi perfectă pentru a oferi pielii hidratare profundă și de lungă durată. Formula delicată este îmbogățită cu șapte uleiuri botanice, un cocktail din cele mai nutritive lipide ale naturii: măsline, avocado, borage, germeni de grâu, jojoba, macadamia, shea. Această nouă formulă în ediție limitată include și ulei de miez de cireșe, plin de vitamine, antioxidanți și acizi grași, pentru a hidrata pielea uscată și pentru un efect imediat de catifelare. Se absoarbe rapid și e excelentă pentru pielea normală până la uscată, care devine mai uniformă și cu un aspect luminos.

200 ml

Cremă de mâini

Îmbogățită cu unt de shea hidratant și extract de Aloe Vera, crema noastră protejează pielea delicată a mâinilor, pentru hidratare și catifelare instantanee. Formula Sakura Bloom în ediție specială conține în plus ulei de miez de cireșe pentru a hidrata și hrăni pielea uscată cu un amestec minunat de vitamine, antioxidanți și acizi grași care oferă pielii o uimitoare finețe. Se absoarbe ușor în piele și lasă mâinile suple și moi.

30 ml

EAU de SABON

E bucuria ta de zi cu zi! EAU de SABON, răcoritoare și sursă de bună dispoziție, e inspirată de aromele ritualurilor noastre de frumusețe pentru a aduce o scânteie de magie în viața ta. Bucură-te de ea ca atare sau în combinație cu alte produse pentru corp sau păr de la SABON, ca o tușă finală de parfum. Mai concentrată decât un mist de corp, dar mai puțin concentrat decât un parfum clasic, EAU de SABON oferă o prezență ușoară și proaspătă, însă de lungă durată. E prezentată într-o sticlă elegantă și ambalată într-un fermecător săculeț din bumbac veritabil, pentru a răsfăța simțurile oricui o cumpără sau o primește cadou.

30 ml

Parfum pentru textile

Include lucrurile tale fine în ritualul parfumat Sakura: supremul rafinament, parfumul nostru pentru țesături înnobilează materialul cu aroma delicată de flori de cireș, oferind hainelor, cuverturilor, lenjeriilor și tapițeriilor un aer proaspăt de primăvară. Iar ambalajul elegant din sticlă face din el un element fermecător de decor pentru orice cameră. Adu la tine de acasă arta de a trăi frumos marca SABON!

300 ml

Eșarfă SAKURA

Iată o idee minunată de cadou eco! Noua noastră eșarfă Sakura este inspirată de furoshiki, pânze tradiționale japoneze folosite pentru a ambala cadouri și a decora casele. E un obiect de răsfăț personal și de multiplă folosință, ideal pentru toți cei care apreciază frumusețea naturală în fiecare mic detaliu. Nu necesită plastic sau hârtie de ambalaj.

60 cm X 60 cm, 100% bumbac

Lasă-ți frumusețea să înflorească!

Reîmprospătează-ți aerul și reînnoiește aspectul pielii tale cu produse de îngrijire SABON esențiale, găzduite de o geantă luxoasă. Oferă-ți un strop de încântare sau răsfață pe cineva drag cu acest set-cadou unic, cu aroma veselă Sakura Bloom în ediție limitată!

• Ulei de duș 300 ml

• Exfoliant pentru corp 320g

• Loțiune de corp 200 ml

N-ai găsit cadoul perfect?

Alege produsele preferate, asortează-le o cutie elegantă, în ediție limitată, și creează propriul cadou.

În magazine și online- www.sabon.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri