Descoperă magia acestui sezon de sărbători, pe măsură ce străzile orașului se acoperă cu zăpadă ca zahărul pudră, iar SABON te îmbie să savurezi delicii tentante inspirate de patiseria pariziană... Oh là là!

Sărbătorile sunt ocazia perfectă de a evada într-o lume a deliciilor, culorilor, căldurii sufletești și de a experimenta candoarea acelei art de vivre – arta de a trăi frumos.

Nu există momente mai potrivite pentru celebra viața și nici modalitate mai bună de a te bucura de sărbători decât împărtășind delicii gastronomice rafinate cu prietenii și familia.

SABON prezintă o nouă colecție de sărbători care aduce un omagiu pasiunii gurmande pariziene și tuturor acelor minuni gastronomice epicuriene, senzuale, care emană arome îmbietoare și ne oferă clipe delicioase de pură plăcere vizuală, tactilă, olfactivă.

Este momentul să te răsfeți fără limite, să despachetezi cadouri care-ți vor îmbăta simțurile cu arome gourmet, texturi minunate și ambalaje seducătoare ce transcend timpul. Ți-am dat întâlnire cu romantismul suprem și rafinamentul sublim, în produse concepute atât pentru nevoia ta de lux și desfătare, cât și pentru rutina obișnuită a fiecărei zile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cea mai nouă colecție Reserved aduce primăvara în garderoba ta Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023

Iar povestea delicioasă e abia la început...

Blush Gourmand – Parfumul colecției


Aromele festive întâlnesc căldura și confortul în acest amestec gourmet încântător.

Acest parfum savuros evidențiază complexitatea dulce a migdalei, evocând mireasma celor mai iubite delicii de patiserie și dulcea toropeală a atmosferei care încălzește mâinile și alintă simțurile.

Notele de vârf de citrice dulci, dar și acidulate se topesc într-un miez cremos de migdale cu accente florale sofisticate, pe măsură ce căldura notelor de bază cu vanilie și boabe de tonka conturează imaginea obrajilor trandafirii, aprinși de focul ce trosnește tihnit în șemineu.

Note de vârf: bergamotă, lămâie, migdale | Note de mijloc: migdale, păducel, trandafir, heliotrop | Note de baza: mosc, lemn, boabe de tonka, vanilie

Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando

Colecția de cadouri

Onorând acest sezon tradițional al artei de a dărui, SABON lansează o nouă selecție rafinată de seturi-cadou ce aduc un omagiu esteticii gourmet festive și măiestriei patiserilor parizieni. Fiecare set dezvăluie câte o nouă experiență dulce, uimitoare, elegantă!

Set-cadou Gourmet Magic

Îndrăgitul ulei de duș și loțiunea de corp de la SABON sunt acum învăluite în parfumul nostru încântător de sărbătoare, „Blush Gourmand”. Aceste delicii gourmet în ediție limitată evocă dulceața și căldura migdalelor, citricelor, vaniliei, pentru a crea experiența supremă de răsfăț de vacanță.

Conține:

  • Loțiune de corp 50ml
  • Ulei de duș 100ml

Set-cadou Green Rose Sweet Delights

Mult iubitul nostru ulei de duș și delicata loțiune de corp, cu aportul eleganței rafinate a parfumului „Green Rose”, fac pereche pentru a oferi o atmosferă romantică, seducătoare, experienței tale de îngrijire a pielii. Pielea ta se va bucura de prospețimea energizantă a notelor naturale de citrice și ceai verde.

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY

Conține:

  • Loțiune de corp 50ml
  • Ulei de duș 100ml

Set-cadou Gourmand Duo

Un set cadou minunat, două delicii de lux pentru sezonul sărbătorilor! Acest set duo prezintă emblematicul ulei de duș și scrubul de corp SABON într-o aromă încântătoare în ediție limitată, „Blush Gourmand”, care celebrează savoarea celor mai apreciate preparate festive.

Conține:

  • Scrub de corp 60g
  • Ulei de duș 100ml

Set-cadou Delicate Jasmine Sweet Delights

Acest splendid set prezintă emblematicul ulei de duș și scrubul de corp SABON în aroma proaspătă, feminină, a iasomiei, companionul ideal, subtil dulce, al momentelor de răsfăț personal.

Conține:

  • Scrub de corp 60g
  • Ulei de duș 100ml

Set-cadou Sweet Treats Ritual

Aducând laolaltă legendele SABON, acest set cadou trio este răsfățul perfect, oferindu-ți tot ce ai nevoie pentru rutina corporală din sezonul sărbătorilor: un ulei de duș hrănitor, un exfoliant delicat pentru întinerirea pielii și o loțiune de corp hidratantă ce asigură o senzație perfectă de catifelare. Desigur, fiecare produs se prezintă în aroma festivă „Blush Gourmand“, iar cadoul e găzduit de o gentuță de lux special concepută pentru el.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Club Originals- campania prin care adidas celebrează creativitatea noilor generații L`Oréal investește într-o companie de biotehnologie, pentru a dezvolta la scară largă ingrediente pe bază de plante pentru o frumusețe sustenabilă

Conține:

  • Scrub de corp 60g
  • Ulei de duș 100ml
  • Loțiune de corp 50ml

Set-cadou Green Rose Gourmandises

Setul este compus din îndrăgitul exfoliant de corp și loțiunea de corp catifelată SABON, cu farmecul accentuat de parfumul magic „Green Rose“, care îmbină notele de citrice cu note florale încântătoare, pentru un efect total de întinerire a pielii. Setul este prezentat într-o cutie superb ornamentată ce te duce cu gândul la ambalajele pentru delicatese ale unei luxoase cofetării din Paris.

Conține:

  • Scrub de corp 200g
  • Loțiune de corp 140ml
  • Lingură de lemn

Set-cadou Delicate Jasmine Gourmandises

Setul este compus din îndrăgitul exfoliant de corp și loțiunea de corp catifelantă SABON, cu farmecul accentuat de parfumul magic „Delicate Jasmine“, care combină note de bergamotă proaspătă cu un buchet glorios de iasomie, pentru un efect total de întinerire a pielii. Setul este prezentat într-o cutie superb ornamentată ce te duce cu gândul la ambalajele pentru delicatese ale unei luxoase cofetării din Paris.

FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI

Conține:

  • Scrub de corp 200g
  • Loțiune de corp 140ml
  • Lingură de lemn

Art de Vivre – Set-cadou Home Fragrances

Învăluie-ți casa în arome captivante și răsfață-ți simțurile cu acest parfum festiv încântător, „Blush Gourmand“. Difuzorul de aromă elegant și rafinat și piatra ceramică emană treptat un miros încântător, în timp ce decorează elegant orice spațiu.

Conține:

  • Aromă de cameră 100ml
  • Ceramică parfumată

Set-cadou Cozy & Refreshing Home Fragrances

Schimbă într-o clipă atmosfera cu unul dintre cele trei parfumuri pentru țesături cu arome delicate, inspirate din natură. Aromele proaspete și pure pot fi folosite fără griji pe haine, mobilier, lenjerii de pat, draperii, saltele și în dulapuri, permițându-ți să reimaginezi complet starea de bine acasă.

Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Conține:

Parfum pentru țesături 3X 100ml

Kit Kiss Care

Păstrează-ți buzele catifelate și netede cu exfoliantul de buze și uleiul nostru de înfrumusețare a buzelor. Formulat cu ingrediente vegane, scrubul de buze combină extractul de rodie și sâmburii de cireșe zdrobiți pentru a exfolia și a netezi buzele, în timp ce uleiul fructat cu esențe naturale hrănește buzele, le hidratează și le oferă o strălucire trandafirie. Un duo perfect pentru momentul romantic de sub vâsc!

Conține:

  • Exfoliant de buze 8g
  • Ulei de frumusețe pentru buze Rose Petals 10ml

Set-cadou Facial Gems

Cele mai bine vândute produse de exfoliere pentru față, acum într-un set cadou sublim, pentru o piele curată, moale, suplă și echilibrată. Acest scrub unic pentru ten este îmbogățit cu minerale de la Marea Moartă și extract de trandafir din Jericho care lucrează în armonie pentru a proteja, purifica și hidrata pielea, păstrându-i în același timp echilibrul natural.

Alege dintre două versiuni parfumate natural, cu două efecte diferite asupra pielii - Mentă Energizantă sau Lavandă Relaxantă. Exfoliantul de față cu mentă este îmbogățit cu cristale naturale de mentă, oferind o senzație imediată de răcoare, un plus de energie și prospețime pielii, în timp ce exfoliantul de față cu lavandă, îmbogățit cu ulei esențial de lavandă, calmează pielea și are un efect de relaxare profundă.

Conține:

  • Exfoliant de față 2 în 1 – Mentă Energizantă 60ml
  • Exfoliant de față 2 în 1 – Lavandă Relaxantă 60ml


Set-cadou Blush Gourmand

Lasă spiritul sărbătorilor să-ți umple inima și casa cu ajutorul acestui superb set festiv care include șase dintre cele mai bine vândute delicii pentru răsfăț și îngrijire marca Sabon. Prezentat într-un ambalaj special și dulce aromat cu parfumul în ediție limitată „Blush Gourmand”, setul este cadoul perfect, plin de căldură, dragoste și promisiunea unor momente intense de încântare.

Conține:

  • Scrub de corp 60g
  • Ulei de duș 300ml
  • Loțiune de corp 150ml
  • Unt de mâini 75ml
  • Aromă de cameră 100ml
  • Bulgăre mineral 160g

Calendar Advent

Te invităm să întâmpini sărbătorile printr-o aventură gurmandă cu ajutorul Calendarului de Advent SABON ce conține 24 de mici tratații delicioase.

În interiorul fiecărei cutii vei descoperi un răsfăț pentru îngrijirea tenului, pentru baie sau un tratament corporal minunat.

Cadoul perfect pentru cei dragi, un răsfăț pentru tine!

Produse în ediție limitată

În exclusivitate pentru acest sezon festiv, SABON își lansează cele mai bine vândute produse cu un parfum nou și un design special în ediție limitată.

Scrub de corp

Pregătește-ți pielea pentru sezonul sărbătorilor cu exfoliantul nostru emblematic pentru corp într-o ediție limitată, cu aroma festivă „Blush Gourmand”. Special dezvoltat pentru a energiza și a hrăni pielea uscată, exfoliantul este îmbogățit cu granule de migdale dulci și sare de la Marea Moartă, pentru o exfoliere deosebit de eficientă, dar delicată. Patru uleiuri naturale și vitamina E completează formula pentru un incredibil efect de netezire și revitalizare, lăsând pielea mătăsoasă și suplă.

| 320g

| 60g

Ulei de duș

Revigorează uleiurile naturale ale pielii, pe măsură ce o protejezi și o hrănești cu noul nostru ulei de duș în ediție limitată „Blush Gourmand“, acum cu un ambalaj special, de sărbătoare, pentru a celebra adăugarea în formula deja îndrăgită a uleiului de migdale dulci catifelant. Uleiurile botanice cu efect calmant - măsline, avocado, jojoba și germeni de grâu - învăluie pielea într-o spumă de vis, lăsând-o ultra moale și mătăsoasă.

| 450ml
| 300ml

| 100ml

Loțiune de corp

O cremă hidratantă foarte blândă, care oferă pielii tale o atingere fină și o senzație imediată de suplețe. Formula include acum ulei de migdale dulci catifelant și notele rafinate de migdale și trandafiri ale ediției noastre limitate „Blush Gourmand“. Un elixir prețios de uleiuri botanice completează rețeta de lux – măsline, avocado, borage, germeni de grâu, jojoba, macadamia și shea – lăsând pielea plină, hidratată și divin de confortabilă.

| 150ml

| 50ml

Unt de mâini

O ediție superbă de sărbători a untului nostru de mâini, acum cu parfumul festiv „Blush Gourmand“. Această formulă profund hrănitoare, super-cremoasă, este perfectă pentru vremea rece și include acum ulei de migdale dulci, pentru un extra-efect de catifelare. Untul de shea reparator, uleiul de fructul pasiunii și vitamina C acționează împreună hidratând, protejând și netezind pielea delicată a mâinilor.

| 75ml

Exfoliant de față 2 în 1 Indulging Rose

Îmbunătățește-ți aspectul pielii, dar și starea de spirit cu această ediție limitată Indulging Rose a exfoliantului de față 2 în 1, cu o formulă vegană de origine 90% naturală, îmbogățită cu extract de trandafir din Jericho și delicat parfumată cu ulei esențial prețios de trandafir de Damasc. Prin exfolierea delicată și îndepărtarea impurităților și a celulelor moarte cu ajutorul sării de la Marea Moartă și a granulelor naturale de jojoba, scrubul revigorează tenul, lăsând pielea curată, moale, suplă și echilibrată.

| 200ml


EAU de SABON

Răspândește bucurie în jur pe tot parcursul zilei cu Eau de SABON, un parfum unic ce poate fi folosit ca atare sau combinat cu alte produse pentru corp, ca o tușă finală aromată. Mai concentrată decât un mist de corp, dar mai puțin concentrată decât un parfum tradițional, apa de toaletă oferă prospețime de durată. Splendid prezentată într-o sticlă șic și ambalată într-o punguță fermecătoare din bumbac 100% natural, poate fi cadoul ideal pentru o femeie stilată.

| 30ml

Bulgăre mineral

Transformă baia într-o experiență captivantă și revitalizantă cu ajutorul bulgărelui nostru mineral aromaterapeutic. Pune-l pur și simplu în cadă, întinde-te pe spate și relaxează-te, în timp ce mingea efervescentă îți umple baia cu minerale esențiale de la Marea Moartă și cu parfumul nostru ediție limitată „Blush Gourmand”, purtându-te într-o călătorie senzorială a deliciilor gourmet.

| 160g

Aromă de cameră

Adu magia momentelor festive în casă, birou sau orice alt spațiu dorit, cu ajutorul acestui difuzor de aromă cu design superb. Găzduind parfumul captivant „Blush Gourmand“ al noii noastre colecții de sărbătoare, difuzorul de aromă îmbogățește experiența multisenzorială a momentelor speciale cu un parfum vesel, inspirat de deliciile patiseriei franceze.

| 450ml
| 100ml

Lumânare parfumată

Casa ta va deveni o oază magică și liniștitoare în orice perioadă a anului de câte ori vei aprinde această superbă lumânare parfumată. Prezentată într-un ambalaj de sticlă decorativ pe care-l poți recicla sau păstra ca amintire, lumânarea îți va lumina spațiul, creând în același timp ambianța perfectă de vacanță, pentru a te face să zâmbești și să te destinzi cu adevărat.

Material: Fabricată din ceară de nucă de cocos biodegradabilă naturală, ecologică.

Timp de ardere: Aprox. 50 de ore.

| 240g

Ceramică parfumată

Parfumul nostru de sărbători e acum îmbibat într-o piatră ceramică rafinată care va emana un miros plăcut, iar eleganța formei sale va înnobila orice spațiu.

Parfum pentru țesături

Dă tonul sezonului de sărbători cu prima ediție limitată a parfumului pentru țesături de la SABON! Acum este mai simplu ca niciodată să creezi o ambianță festivă acasă, perfectă pentru a primi oaspeți, deoarece parfumul „Blush Gourmand“ va impregna aerul cu notele subtile și elegante ale deliciilor gourmet pariziene: migdale, trandafir și boabe calde de tonka. Un cadou minunat de sărbători pentru casa ta!

| 300ml

Nu ai găsit cadoul perfect?

Alege-ți produsele preferate, asortează-le unei cutii din noua colecție de sărbătoare și creează un cadou unic!

În magazine și online pe www.sabon.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri