13 Octombrie 2022 publicat în Frumusete 14 share-uri

Încă de la începutul anului 2022, s-a decis că albastrul va juca un rol important în tendințele modei, dar iată că regăsim această culoare foarte frecvent și în modelele de manichiură și unghiuțe purtate în prezentările de modă ale marilor case de modă și de beauty influencerii rețelelor sociale. 

Așadar, se poartă pe unghiii deopotrivă albastrul rece, închis și pătrunzător, cu un iz de dramatism, specific sezonului răcoros, dar și albastrul periwinkle (un fel de albastru violet) mai domol, mai dulce și mai pastelat.

Albastrul în mai toate umbrele lui ia în toamna-iarna 2022/2023 forma unor linii geometrice trasate pe unghii, a accentelor minimaliste, a manichiurii “glaciare” sau a celei care imită efectul de sticlă, a manichiurii lucioase tip “glazură” sau a celei marmorate. Pentru a vă face o idee asupra a ceea ce se poartă pe unghii în materie de ojă albastră și design în acest sezon, v-am pregătit o prezentare cu mai multe modele de manichiură și unghii în tendințe. Care este manichiura voastră preferată?

Foto: Darya Lavinskaya /Shutterstock
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei
Foto: Vetrova-Noskova /Shutterstock Foto: Serg Zastavkin /Shutterstock Foto: Dmitri Gromov /Shutterstock Foto: Yuliya Ufimtseva /Shutterstock Foto: Dev_Maryna /Shutterstock Foto: IrynaDoliaStock /Shutterstock Foto: Imcsike /Shutterstock Foto: Zolotnyk Mariana /Shutterstock Foto: KOBRIN PHOTO /Shutterstock Foto: Dev_Maryna /Shutterstock Foto: 0leJohny /Shutterstock Foto: Irina_izzi_Parnikova /Shutterstock Foto: Minszka /Shutterstock Foto: SmirMaxStock /Shutterstock Foto: Yuliya Ufimtseva /Shutterstock Foto: SmirMaxStock /Shutterstock Foto: Marina mrs_brooke /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri