Zona ochilor este prima care se ridează dacă nu este îngrijită. Pielea este mai subțire, mai fină, lipsită de glande sebacee și semnele de îmbătrânire pot apărea foarte ușor.

CP

Clipirea, expresivitatea feței, razele ultraviolete, poluarea, fumatul, defectele de vedere necorectate sunt cele mai cunoscute cauze pentru îmbătrânirea prematură a pielii din jurul ochilor. Însă, indiferent de vârstă, niciodată nu e prea devreme sau prea târziu să folosești o cremă de ochi, ajutând astfel pielea să-și mențină sau să-și recapete suplețea. Crema de ochi poate fi considerată un gest de dragoste pentru ochii tăi și trebuie să aibă un loc important în rutina zilnică de frumusețe.

Ingrediente cheie

Acidul hialuronic trebuie să se regăsească în formula tuturor cremelor, pentru că menținerea hidratării este cea mai bună cale pentru un aspect tânăr, cu cât mai puține linii fine. Antioxidanții sunt și ei utili pentru că protejează împotriva radicalilor liberi, inclusiv de radiațiile UV, de fum și poluare. În plus, e bine să conțină ingrediente care să stimuleze circulația și să combată cearcănele și pungile de sub ochi. Favorita noastră este crema pentru ochi K-Ox EYES de la ISDIN. Ea ajută la reducerea pungilor, cearcănelor, a liniilor fine și a ridurilor “laba gâștii”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Crema de ochi ISDIN K-ox Eyes aduce fermitate, redă elasticitatea și reîntinerește vizibil zona ochilor. Atuul său este formula sa inovatoare, care conține ingrediente cheie în tratarea conturului ochilor. Acestea sunt oxidul de Vitamina K (forma activă a vitaminei), Haloxyl-ul (o combinație de matrici Pal-GHK și Pal-GQPR cu NHS + crizină), care ajută la îmbunătățirea circulației sanguine, reduce cearcănele și luminează pielea și Eyeliss, o combinație puternică de 3 ingrediente (hesperidină methyl chalcone, Dipeptide Valyl-Tryptophane și Lipopeptide PAL-GQRP), care stimulează circulația limfatică, diminuează inflamația și crește fermitatea și elasticitatea. Și, desigur, acidul Hialuronic care redă elasticitatea și hidratarea în această zonă. În plus, aplicatorul ceramic are un efect răcoritor și de drenaj, stimulează micro-circulația sanguină, iar forma lui anatomică a fost special creată pentru zona conturului ochilor.

Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat  

Cel mai bun moment pentru crema de ochi

Chiar dacă sunt persoane care folosesc crema hidratantă pentru ten și pentru îngrijirea ochilor, totuși o cremă special destinată acestei zone delicate va corecta eficient problemele care apar: cearcăne, uscăciune, pungi și riduri. După ce ai îndepărtat machiajul și ai curățat tenul, crema de ochi va fi aplicată înaintea cremelor de față, de două ori pe zi, dimineața și seara.

Folosește cea mai mică presiune

Întotdeauna crema de ochi se aplică folosind buricul degetului inelar, cel care are cea mai redusă presiune, efectuând un mic masaj cu ajutorul aplicatorului ceramic, cu rol de stimulare a circulației sanguine și a celei limfatice de la acest nivel.

  1. factori favorizanți pentru problemele ochilor
  • Fumatul accelerează procesul de îmbătrânire. Dacă vrei să renunți la fumat, ai încă un motiv: ridurile din jurul ochilor.
  • Stresul și oboseala predispun la apariția pungilor de sub ochi. Formula cremei și masajul sunt cele care ajută la îmbunătățirea circulației în jurul ochilor. Oboseala întotdeauna va aduce și o senzațională pereche de cearcăne, motiv pentru care e bine să ne respectăm cele 8 ore de somn din timpul nopții și să alegem cea mai bună cremă pentru îngrijire.
  • Dieta este și ea importantă. Când ai o alimentație sănătoasă, pielea va fi luminoasă, mai bine hidratată și netedă, adică protejată de îmbătrânire prematură. Alege alimente bogate în potasiu, cum ar fi bananele și ochii tăi nu vor fi umbriți de cearcăne. Pune mai puțină sare în mâncare și nici pungile de sub ochi nu vor mai apărea.

Nu ma sta pe gânduri! Alege produsele ISDIN, brandul #1 în pe piața de dermato-cosmetice din Spania.

Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Turn up the volume cu Chicago Windbreaker de la Tommy Jeans

Produsele de îngrijire ISDIN pot fi achiziționate online și din farmacii.

Pret recomandat – 230,86 lei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri