Vrei să îți faci o schimbare de look dar nu știi exact ce produs să alegi? În acest articol îți vom prezenta toate detaliile despre vopseaua semipermanentă și nuanțator, astfel încât să faci cea mai bună alegere pentru părul tău! 

Pentru început, după ce alegi să îți schimbi look-ul, ține cont de faptul că trebuie acorzi o atenție deosebită părului tău. Așadar, adaugă în rutina ta de îngrijire a părului produse speciale pentru părul vopsit. O rutină completă este compusă din șampon, balsam, mască și ulei.

Să trecem la partea interesantă! Ce este vopseaua semipermanentă? Dar nuanțatorul?

Vopseaua semipermanentă este soluția perfectă dacă vrei ca firul tău de păr să nu fie afectat de vopseaua permanentă sau de decolorant. Această vopsea nu conține amoniac și nu necesită adăugarea unui oxidant, având doar o cantitate mai mică de peroxid de hidrogen, lucrul acesta având un efect mai blând asupra părului tău.

Când este indicat să alegi vopseaua semipermanentă? Dacă pentru a ajunge la rezultatele dorite trebui doar să îți deschizi tonul, să îți închizi nuanța actuală sau să obții o intensitate mai puternică a culorii actuale, atunci acest tip de vopsea este pentru tine! Dacă dorești să să îți acoperi firele albe sau să îți faci o schimbare radicală de look, poți alege un alt tip de vopsea. De asemenea, ar putea fi nevoie în acest caz și de o decolorare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Vrei să încerci o nuanță la modă anul acesta? Propunerea noastră: O vopsea semipermanentă gri!

Pe de altă parte, nuanțatorul reprezintă cea mai simplă metodă de a-ți schimba look-ul, însă rezultatul nu va fi unul foarte accentuat și rezistent în timp, ceea ce îți va permite să experimentezi o mulțime de nuanțe. Nuanțatorul nu îți va decolora părul, însă este recomandat în anumite cazuri să se folosească doar pe un păr deja decolorat. Acest produs de colorare nu deteriorează firul de păr, însă îl va face ușor de pieptănat, mătăsos și strălucitor. Un astfel de produs se găsește sub diferite forme, precum șamponul nuanțator, mască sau cremă colorantă.

Când este indicat să alegi nuanțatorul? Dacă vrei să testezi diferite nuanțe sau dacă îți place să porți mai multe culori intervale scurte de timp, această metodă de colorare este perfectă pentru tine, deoarece va rezista doar câteva spălări. Dacă părul tău este închis la culoare, un astfel de produs nu îți va aduce rezultatele dorite deoarece nu va putea deschide sau schimba nuanța ta actuală.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Sperăm că aceste informații te vor ajuta să alegi produsul perfect pentru noua ta schimbare de look. Indiferent de nuanța aleasă, nu uita faptul că trebuie să te simți bine în pielea ta!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri