Ritmul zilnic pe care l-au adoptat majoritatea oamenilor în ziua de astăzi este unul mult prea alert, ce determină deseori disfuncționalități ale organismului. 

Sentimentul neplăcut de stres și oboseală continuă, incapacitatea de concentrare, durerile musculare și chiar insomnia și tulburările de anxietate sunt doar câteva probleme cauzate de agitația cotidiană. Principala soluție în vederea restabilirii echilibrului și implicit a stării de bine, presupune înlocuirea tuturor comportamentelor vicioase precum timpul îndelungat petrecut în fața ecranelor digitale, desfășurarea mai multor activități în același timp ori lipsa mișcării, cu obiceiuri noi și sănătoase.

Timpul de calitate pe care alegi să ți-l oferi poate reprezenta primul pas către o viață echilibrată și liniștită, iar mersul la masaj este cu siguranță unul dintre acele obiceiuri bune ce oferă multiple beneficii. Reflexoterapia, spre exemplu, este deseori recomandată de către specialiști persoanelor cu un stil de viață stresant.

Masajul reflexogen este recunoscut drept terapie complementară, alternativă și non-invazivă ce contribuie la ameliorarea anumitor afecțiuni, precum și la îmbunătățirea stării de bine atât fizic, cât și psihic. Practic, terapeutul aplică cu degetele tehnici de masaj precum presiune, rotații, fricțiune și mișcări energice asupra punctelor reflexogene, activând capacitatea de autovindecare a organismului. Talpa piciorului este împărțită în secțiuni exacte, iar fiecăreia îi corespunde câte un organ din corp.

Într-adevăr, nu este doar un mit faptul că stresul și toate problemele cauzate de acesta precum sistemul imunitar scăzut, durerile de cap, dezechilibrele sistemului nervos și a celui digestiv își pot găsi rezolvarea cu doar câteva tehnici de reflexoterapie. Atunci când acordăm timp și atenție propriului corp, acesta ne va arăta care este drumul spre vindecare, iar masajul reflexogen nu va face altceva decât să sporească întregul proces pentru rezultate rapide și de lungă durată.

La Urban Masaj puteți beneficia de Reflexoterapie atât la cerere în cadrul oricărui tip de masaj ales, cât și în cadrul Ritualului Royal Feet by SABON.

Acordă-ți timp pentru tine și pentru vindecare, programează-te acum la masaj!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri