Manichiura în această toamnă se concentrează pe rafinament și pe originalitate. Forme simple și curate, culori elegante însoțite de modele excentrice pentru un rezultat mai plin de farmec ca niciodată. Odată cu sosirea sezonului rece, regăsim culorile must-have pentru unghii, un Nail Art care se inspiră din mediul înconjurător, nuanțe calde care amintesc de culorile pământului și peisajul de toamnă.

Iată un clasament cu cele mai în vogă modele de unghii cu gel, care se vor purta în această toamnă.

1. Unghii scurte și pătrate

Acest trend revine în tendință, fiind perfecte pentru orice ocazie. Fie că este vorba despre unghii naturale sau unghii false, atâta timp cât sunt manipulate corespunzător, cu siguranță, îți vor îmbunătăți imaginea. Modelele de unghii cu gel pătrate sunt o formă comună a unghiilor, un must-have ce îți va permite toamna să te răsfeți în culori și modele distractive. Magazinul online Makeup oferă un sortiment variat de geluri pentru manichiura dorită.

2. Unghiile Burgundy

Roșul de Burgundia este un clasic incontestabil printre culorile toamnei. Această nuanță de roșu intens, care seamănă evident cu frunzele de toamnă, pur și simplu nu se demodează niciodată. De la maro intens la albastru și vișiniu, de la nail art simplu la special, poți crea cele mai șic modele de unghii cu gel, specifice toamnei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

3. Unghiile maro: culorile pământului

Paleta maro va fi vedeta absolută a sezonului, o culoare caldă și amețitoare, care amintește de elementele principale ale toamnei, frunzele căzute și ciocolata caldă servită în fața televizorului. Pentru a face manichiura de toamnă și mai captivantă, te poți răsfăța adăugând sclipici sau paiete, perfecte pentru o ocazie specială.

4. Efectul Glam Rock și Nail Art Animalier

Cele mai tari decorațiuni pentru unghiile cu gel din acest an sunt, fără îndoială, modelele minimale și motivele florale, distractive și originale. Stilul ”animalier” este un trend fashion pentru sezonul toamnă 2022-iarnă 2023, aplicat și pentru modelele de unghii cu gel. Alege cosmeticul potrivit, accesând link-ul https://makeup.ro/categorys/428241/, pentru a crea stiluri glam rock impecabile.

Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith! ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

5. Verdele măsliniu

Este una dintre cele mai recente culori de unghii cu gel, specifice toamnei anului 2022. Mai exact, verdele măsliniu și auriu! Această combinație de culori arată pur și simplu uimitoare și este potrivită pentru orice ocazie.

6. Unghiile gri

Culoarea gri a fost întotdeauna un simbol al eleganței, al neutralității și al versatilității. Este, fără îndoială, o culoare frumoasă, senzuală și capabilă să pună în valoare feminitatea. Este potrivit pentru toate anotimpurile, perfect atunci când este combinat cu alte nuanțe de culoare, precum roz și negru.

7. Unghiile balerină

În ultimii ani, o formă nouă, foarte modernă și elegantă a început să câștige popularitate: forma balerină. Au un stil aparte și nu este greu de creat. Cunoscute și sub denumirea de unghii „cuffin”, au o formă conică. Acest tip de manichiură, datorită formei sale caracteristice, seamănă cu vârful pantofilor unei balerine.

Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

8. Mix and Match

Amestecul și potrivirea culorilor continuă să fie la modă. Deși sunt specifice culorile pastelate pentru sezonul de vară, pentru toamnă însă sunt potrivite nuanțele mai strălucitoare. Important este să faci nuanța potrivită de culori, începând de la cea mai deschisă pentru degetul mare, până la cea mai închisă pentru degetul mic.

9. Forma de Migdale sau Stiletto

Există două forme la modă în acest an, care rămân în trend și pentru sezonul de toamnă: cele în formă de migdale sunt super feminine, o formă perfectă mai ales pentru doamne și nu trebuie neapărat să ai unghii lungi pentru a o realiza. Unghiile ascuțite sau așa-numitele ”stiletto” sunt cele mai populare printre persoanele tinere.

10. Manichiura Ombre

Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți

O altă tendință la modă pentru toamna anului 2022 este designul ombre. Este manichiura care permite crearea de modele de unghii luxoase. În plus, varietatea de lacuri de unghii este grozavă și poți combina nuanțe complet neașteptate. O manichiură ombre arată incredibil de frumoasă pe unghiile medii și lungi.

Sursă foto: make-up.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri