Clinica de recuperare medicală IOLA Center, una dintre cele mai performante din țară în domeniu, continuă dezvoltarea portofoliului de servicii wellness lansat în luna martie cu NuEra® Tight, echipament de înaltă tehnologie destinat procedurilor corporale complet personalizate. Celulita, grăsimea localizată și ridurile sunt principalele probleme pe care NuEra® Tight le tratează.

CP

Aflată într-o continuă căutare de echipamente de înaltă performanță pentru a veni în sprijinul nevoilor pacienților IOLA Center, fondatoarea clinicii, Ioana Berza, a descoperit NuEra® Tight, cel mai performant și mai eficient echipament de remodelare corporală. Acesta poate desfășura simultan, în aceeași ședință, mai multe protocoale de tratament grație celor trei tehnologii inovatoare și posibilității de a alege între cinci radiofrecvențe, în funcție de adâncimea fiecărui tip de țesut tratat.

Acest tratament non-invaziv, 100% sigur pentru sănătate, care poate fi efectuat în orice anotimp, fără a fi necesară o perioadă de recuperare, vine cu rezultate spectaculoase pentru o gamă largă de probleme corporale: grăsime (depuneri localizate de țesut adipos), celulită (apoasă, adipoasă sau fibroasă), riduri, piele lăsată, încrețită sau întărită, fără elasticitate, aspect îmbătrânit al musculaturii.

„Aparatul acesta este absolut minunat pentru că se pot efectua o mulțime de tratamente cu ajutorul lui, rapid, eficient și fără disconfort! Un alt avantaj este că putem folosi NuEra® Tight pe aproape toate zonele corpului: abdomen, solduri, fese, coapse, genunchi, bărbie dublă, față, decolteu, brațe. Este un echipament cu totul inovator în urma căruia pielea va deveni mai fermă, mai tonică, silueta se va subția cu centimetri vizibili, iar celulita va fi considerabil estompată. Iar în ceea ce privește ridurile rezultatele sunt remarcabile”, explică entuziasmată Ioana Berza, fondatoarea IOLA Center.

Practic, prin creșterea temperaturii în țesuturi sunt generate acțiuni de răspuns ale organismului în direcția regenerării fibrelor de colagen pentru o piele mai fermă și mai elastică, dar și a stimulării fibroblastelor (celule ale țesutului conjunctiv, cu rol de conexiune și susținere a celorlalte tipuri de țesuturi din organism) pentru tratarea celulitei și depozitelor de grăsime.

În afară de acest proces, expunerea stratului de grăsime la temperaturi pe care niciun alt echipament de remodelare corporală nu le atinge, de 43-45°C, timp de 15 minute duce la declanșarea lipolizei (moartea celulelor adipoase), la scăderea în volum a grăsimii subcutanate și, implicit, la remodelare corporală.

Trei tehnologii care acționează simultan pentru un efect pregnant, de durată

Cele trei tehnologii prin care NuEra® Tight acționează simultan au ca scop personalizarea în detaliu a procedurii în funcție de problema cu care clientul se prezintă în clinică, de zona corpului care trebuie tratată, de tipurile și starea țesuturilor pe care radiofrecvența le străbate.

Tehnologia FocalRF permite dispozitivului să emită pe mai multe frecvențe, ceea ce se traduce printr-o penetrare a țesuturilor la diverse adâncimi obținându-se o încălzire profundă sau superficială a țesuturilor, în funcție de nevoia tratamentului în curs.

Tehnologia NuLogic combină parametrii mai multor protocoale de tratament în cadrul aceleiași ședințe, astfel încât pot fi atacate simultan mai multe probleme corporale.

Tehnologia NuAPIC ține sub control nivelul temperaturii pe toată durata tratamentului, permițând terapeuților IOLA Center să se concentreze pe derularea tratamentului cu maximă eficiență, fără a fi distrași de grija pentru reglarea manuală a încălzirii țesuturilor de suprafață și, respectiv, profunzime.

Grație tehnologiei de control a temperaturii, caracteristică exclusiv echipamentului NuEra® Tight, în timpul tratamentelor de slăbire localizată și reducere a celulitei se poate atinge, în numai 1-2 minute, cea mai eficientă temperatură terapeutică - 45°C. Acest nivel al temperaturii este menținut pe parcursul desfășurării procedurii, fără niciun disconfort pentru client, ceea ce se traduce prin cele mai bune rezultate pe care un echipament cu radiofrecvență le poate oferi.

Marele avantaj al tehnologiilor cu care NuEra® Tight este echipat constă în eliminarea senzației de arsură pe care clienții o resimțeau, de obicei, în timpul procedurilor efectuate cu aparate de radiofrecvență de generație veche, chiar dacă acestea nu reușeau să atingă temperatura necesară remodelării corporale.

Cu NuEra® Tight, adipocitele reacționează încă de la prima ședință de tratament, iar pielea este vizibil mai întinsă. Totuși, acesta este un tratament progresiv și cumulativ, care are nevoie de 6-12 ședințe pentru rezultate consistente și durabile, colagenul nou fiind construit, în medie, după trei luni de la debut. Totuși, cei mai mulți clienți ai IOLA Center au observat îmbunătățiri spectaculoase încă de la prima ședință efectuată cu acest echipament de înaltă tehnologie.

Cu stilul de viață potrivit și ședințe de întreținere, rezultatele NuEra® Tight pot dura la nesfârșit

Personalizarea fiecărui protocol de tratament începe de la discuția preliminară cu terapeutul, astfel încât numărul de ședințe variază de la client la client. Pachetul minim recomandat este de 6 ședințe care se efectuează săptămânal pentru tratarea problemei, urmate de ședințe lunare pentru menținerea rezultatelor.

Modificările finale ale zonei tratate vor putea fi observate la câteva săptămâni după finalizarea protocolului de tratament, iar efectul maxim poate fi păstrat chiar și până la patru luni cu ajutorul unui stil de viață sănătos, bazat pe alimentație sănătoasă, multă hidratare (2-3 litri de apă/zi) și mișcare. În aceste condiții, efectele tratamentului cu NuEra® Tight se menține, în medie, timp de șase luni după efectuarea ședințelor din pachetul de tratament sau pe termen nelimitat dacă se revine periodic pentru ședințe de întreținere.

„Ne străduim să aducem la IOLA echipamente de ultimă generație pentru cele mai eficiente tratamente corporale, dar, de asemenea, să le și dăm clienților recomandări pentru un stil de viață sănătos, care să îi ajute să păstreze atât rezultatele obținute prin aceste proceduri, cât și starea de bine, în general”, spune Ioana Berza, fondatoarea IOLA Center.

Durata unei ședințe de radiofrecvență NuEra® Tight începe de la 30 de minute pentru fiecare zonă tratată. În timpul procedurii, pielea poate deveni ușor roșie și inflamată, însă aceste efecte dispar în decurs de câteva ore.

IOLA Center susține efectele acestei proceduri oferind clienților gratuit ședințe de masaj limfatic și proceduri kinetoterapeutice (terapie prin mișcare) cu antrenor personal în cadrul sălii de kinetoterapie pe care clinica o are în dotare.

Mai multe detalii despre intervenția cu radiofrecvență NuEra® Tight și prețurile pachetelor pot fi găsite pe https://www.iolacenter.ro/wellness#nuera.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri