1 Aprilie 2022 publicat în Frumusete 10 share-uri

Iată câteva doamne curajoase, femei frumoase aflate la vârsta matură sau la vârsta a treia, care au ales să nu urmeze standardele societății și și-au acceptat părul așa cum este, decizând să nu-l supună procesului de vopsire. Rezultatul? Spectaculos!

Iată câteva doamne curajoase, femei frumoase aflate la vârsta matură sau la vârsta a treia, care au ales să nu urmeze standardele societății și și-au acceptat părul așa cum este, decizând să nu-l supună procesului de vopsire. Rezultatul? Spectaculos! Dacă este îngrijit și purtat cu mândrie și încredere în sine, părul alb, încărunțit sau grizonat poate fi nespus de frumos. Nu părul este cel care ne scade anii, ci inima tânără și frumoasă și o viață trăită cu bucurie, iubire și zâmbetul pe buze. Tinere, mature sau trecute de prima tinerețe, suntem la fel de frumoase atunci când ne asumăm ceea ce suntem, când acceptăm schimbările care au loc în corpul și în viața noastră și avem grijă de noi la orice vârstă ne-am afla.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. True Grey by Wella Professionals. 50 Shades of Grey Sărbătorile prind culoare și spun povești cu noua colecție OPI Jewel Be Bold Tu știi cum poți purta cercei lungi pentru un look rafinat?

Încărunțirea părului este un proces natural și nu ar trebuie să ne producă anxietate sau îngrijorarea că “nu suntem în pas cu lumea”. Din ce în ce mai multe persoane, chiar și tinere, adoptă părul gri, pe rețeaua socială Instagram existând și un hastag #greyisthenewblack care vă poate inspira în cazul în care optați pentru această alegere. Evident, la fel de ok este și dacă optați pentru părul vopsit, doar să o faceți pentru că așa simțiți și astfel vă simțiți bine în propria piele, nu din cauza presiunii sociale sau a prejudecăților puse, pe nedrept, pe seama părului argintiu.

Foto: Roman Samborskyi /Shutterstock Foto: Roman Samborskyi /Shutterstock Foto: Kanea /Shutterstock

Foto: Milan Ilic Photographer /Shutterstock

Manichiura cu GLITTER – strălucirea intensă sau subtilă a momentului! 28 de modele superbe de manichiură cu glitter și accente scânteietoare pe care ți-ai dori să le porți oricând Bentițele de păr statement – accesoriul suprem și stilat al acestei primăveri pentru un look ca de regină Străluciri fabuloase cu reflexe metalice și de pietre prețioase: 20 de idei de machiaj extravagant și strălucitor pentru Revelion Foto: T-Design /Shutterstock Foto: Anelo /Shutterstock Foto: insta_photos /Shutterstock Foto: KOBRIN PHOTO /Shutterstock Foto: Yaroslav Astakhov /Shutterstock Foto: Roman Samborskyi /Shutterstock

Foto: Roman Samborskyi /Shutterstock

Foto: sirtravelalot /Shutterstock Foto: stockfour /Shutterstock Foto: Jacob Lund /Shutterstock Foto: Lipik Stock Media /Shutterstock Foto: mimagephotography /Shutterstock Foto: Lipik Stock Media /Shutterstock Foto: Pressmaster /Shutterstock Foto: goodluz /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri