18 Martie 2022 publicat în Frumusete 12 share-uri

Niacinamida (forma fiziologic activă a vitaminei B3) este un ingredient din ce în ce mai utilizat în compoziția produselor cosmetice dedicate îngrijirii tenului datorită efectelor sale benefice asupra pielii sensibile și problematice, dar nu numai. Are proprietăți hidratante, emoliente, de reducere a porilor deschiși și este un ingredient valoros în calmarea roșeții sau a inflamației pielii, dar și a reducerii semnelor îmbătrânirii pielii. Iată câteva produse disponibile în magazinele online și care conțin niacinamidă: 

Tratament Concentrat Booster cu Niacinamidă 100 Percent Pure Cosmetics

Tratamentul Concentrat Booster cu Niacinamidă 100 Percent Pure Cosmetics este un tratament dedicat tuturor tipurilor de ten, dar cu precădere celui gras. Datorită conținutului său ridicat de vitamina B3 și acid hialuronic, poate reda tenului aspectul său sănătos și strălucitor, hidratând totodată în profunzime. Are rolul de a tonifia tenul, reducând sebumul în exces și contribuind la diminuarea porilor dilatați.

Produsul este disponibil aici

Cremă pentru reîntinerirea tenului Medifusíon Niacinamide de la Yonelle

Crema de față Yonelle Medifusíon Niacinamide energizează și întinerește tenul, protejând pielea de radicalii liberi și lăsând-o catifelată și fină ca mătasea. Se aplică pe pielea curată prin masaj și mișcări circulare, fiind absorbită imediat în piele. Este dedicată tuturor tipurilor de piele și are efect antiîmbătrânire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Produsul este disponibil aici

Cremă antirid de zi Vichy Neovadiol Peri-Menopause cu efect de redensificare și reumplere

Crema antirid de zi Vichy Neovadiol Peri-Menopause este o cremă dedicată femeilor aflate la perimenopauză și tenului uscat. Datorită ingredientele sale active valoroase are efect de umplere a pielii și împiedică pierderea densității pielii prin reactivarea mecanismelor pielii. Elasticitatea pielii va fi vizibil îmbunătățită și va deveni mai netedă și mai bine conturată. Prin ingredientele Vichy Neovadiol Peri-Menopause se numără niacinamida, acidul hialuronic, LHA (în PS) / HEPES (în PNM), PROXYLANE și APA VULCANICĂ VICHY.

Produsul este disponibil aici

Ser facial regenerant și iluminator Glow Serum cu Propolis + Niacinamide de la Beauty Of Joseon

Serul facial Beauty Of Joseon Glow Serum Propolis + Niacinamide este un ser special creat pentru a acționa împotriva imperfecțiunilor și a reda pielii aspectul său proaspăt. Are efect illuminator și regenerant, hrănind și hidratand pielea în același timp. Este potrivită pentru toate tipurile de piele, pentru tenul sensibil, dar și pentru cel cu probleme. Serul reduce porii și matifiază tenul, nu conține parfum și este hipoalergenic.

Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Produsul este disponibil aici

Cremă hidratantă pentru conturul ochilor La Roche-Posay Toleriane Dermallergo, cu efect de calmare, netezire și reparare

Crema Toleriane Dermallergo by La Roche-Posay este o cremă concepută să hidrateze conturul ochilor, să îl calmeze și să îl repare. Combină Neurosensina - o fracție probiotică ce ajută la echilibrarea microbiomului pielii cu Sphingobioma – menită să reducă reactivitatea și sensibilitatea pielii și Niacinamida ce reduce iritațiile și calmează pielea. Crema nu conține parfum sau alcool și a fost testată pe pielea sensibilă și cu tendință alergică. Se poate aplica dimineața și seara, pe conturul ochilor și pe pleoape.

Produsul este disponibil aici

Foto fr si main: photo-lime /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri