7 Martie 2022 publicat în Frumusete 16 share-uri

Un păr îngrijit, care arată bine și te face să te simți confortabil este idealul absolut al oricărei femei. Dar cum nu putem merge în fiecare dimineață, înainte de a intra în rutina zilnică, la coafor și cum nu avem un stilist personal, aranjarea părului acasă este o necesitate. Pentru a duce la îndeplinire, cu rezultate bune și rapid, această operație matinală îți vor fi utile câteva sfaturi care funcționează pentru coafarea părului.

Utilizează produsele potrivite

Sănătatea părului tău este importantă, iar pentru asta este necesar să folosești produse de îngrijire adecvate, atât pentru curățare, cât și pentru styling. Șamponul și balsamul, măștile și eventualele tratamente sunt alese în funcție de caracteristicile firului de păr, ceea ce le face utile și benefice. În ceea ce privește aparatele care te ajută să-l coafezi, orientează-te către cele de ultimă generație care nu agresează firul de păr, nu-l rup și nu-l electrizează și care au capacitatea de a oferi o experiență personalizată, astfel încât să răspundă exact nevoilor tale.

Astfel, o placa de par ce da stralucire parului tau, de ultimă generație, face parte din categoria celor inteligente, care sunt capabile să măsoare de mii și mii de ori temperatura părului, de fiecare dată când o folosești, și care răspunde prin adaptarea automată a temperaturii de coafare la tipul de păr, fapt ce previne riscul supraîncălzirii. În felul acesta, plăcile inteligente simt și te vor ajuta să ai un păr drept, după aranjare, un aspect sănătos și strălucitor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari

Respectă tipul de păr pe care îl ai

Nu suntem la fel, deci nici părul nostru nu este la fel. În consecință, este bine să respecți tipul de păr pe care îl ai și să alegi coafurile care i se potrivesc. În felul acesta, aspectul părului tău va fi pus în valoare, va fi ușor de îngrijit și va arăta bine mereu. Iar toate acestea la un loc contribuie la confortul și la starea ta de încredere.

Există mereu o soluție ideală pentru fiecare tip de păr. Indiferent de caracteristicile acestuia, există mereu opțiuni care te ajută să-ți iubești podoaba capilară.

A respecta tipul de păr pe care îl ai înseamnă să alegi mereu coafurile și soluțiile de styling care ți se potrivesc, care nu-l agresează și care nu sunt o corvoadă în ceea ce privește întreținerea și aranjarea zilnică.

Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Ghid pentru alegerea mobilierului interior Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Pune în valoare calitățile naturale

Este un efort inutil și o traumă continuă pentru părul tău să încerci soluții care nu sunt compatibile caracteristicilor naturale pe care le are. Este complet neinspirat, de exemplu, să alegi bucle strânse pentru un păr care este întins natural sau să alegi soluția unui păr drept dacă natura ți-a dat un păr buclat.

Și pentru tine, dar mai ales pentru părul tău, va fi mult mai bine dacă vei pleca de la aspectul natural, accentuându-i calitățile. Îndreaptă cu placa părul care are tendința de a sta drept, alegând pentru el o coafură care să-l pună în valoare, în timp ce pentru un păr buclat, cu același accesoriu de coafat termic, formează bucle ample sau cârlionți care să te facă să te simți bine.

Caria dentară – ce este și cum se tratează Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Adaptează coafura

Indiferent de stilul pe care l-ai ales sau de lungimea părului tău ori de caracteristicile naturale ale acestuia, orice coafură se poate adapta, transforma sau modifica, iar de fiecare dată o placă inteligentă va fi mâna ta dreaptă și te va ajuta să obții look-ul pe care îl dorești, fie alegând funcția care îndreaptă părul, fie realizând bucle.

Instrumente de styling performante pot face diferența între o zi perfectă și o zi ratată, pentru că o coafură impecabilă, realizată în confortul casei, rapid, fără să aduci prejudicii părului, este garanția unei dimineți calme și a unei zile reușite.

Sursa foto: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri