, 10 August 2021 publicat în Frumusete 8 share-uri

Frumusețea fizică se vrea rafinată și elegantă în zilele noastre. Dar, pentru ca noi să fim în formă, e nevoie de multă disciplină. Dan Bujor ne aduce bucuria unui corp de invidiat și ne povestește că armonia dintre trup și suflet poate fi desăvârșită cu masajul său cu bambus, dar și cu evitarea unor excese culinare și plăceri vinovate ca zahărul, grăsimile și sarea.

Cum se desfășoară masajul cu bambus?

“Masajul cu bambus este asemănător cu cel asiatic, numai că este mai mult pe relaxare, detensionare musculară (asiatic). Eu am primit de la bunul Dumnezeu un har, pe care, de-a lungul timpului, l-am dezvoltat ca fiind unul dintre cele mai rapide proceduri cu rezultate remarcabile!”

Ce bețe se folosesc și cum se aleg? Ține totul de nevoile pacientei?

“La masajul cu bambus se folosesc șase bețe de diferite dimensini, grosime, diametru. Se începe cu unul mediu gros, dacă nu sunt probleme cu varicele, la varice se folosește cel mai gros, să nu afecteze! Masajul cu bambus, pe care îl fac și angajații mei, se efectuează prin frecționare și foarte puțin presiune pe corp! De la cel mai gros și până la cel mai subțire (a patra ședința cel subțire) și continuă mult timp, atât cât dorește clienta! Este non invaziv și nu este dureros!”, spune Dan Bujor.

Ce zone se lucrează?

“Se lucrează cu fața în sus, sau cu fața în jos, depinde ce decide terapeutul. Cu fața în sus, de la genunchi, unde multe femei se confruntă cu grăsime acumulată în jurul său, apoi se lucrează abdomenul, lateralele abdomenulului, coapsele și bratele ( triceps). Cu fața în jos, se lucrează gambele, spatele piciorului (femurul). Și dacă se dorește, se poate face și masajul facial cu bețe mici din bambus, pentru fermitatea pielii, sau, mai bine spus, antirid.”

Care este cosul unei ședințe și cât durează?

“Prețurile diferă: Master Trainer Dan Bujor-250 lei, pentru că el este creatorul centrului și al stilului cu bambus Dan Bujor.

Senior Trainer este genul de trainer care știe mai multe tehnici de masaj, Deep tisue, reflexoterapie, Lomy Lomy, Terapeutic, masaj cu pietre, etc! Prețul este 190 lei.

Voi aminti și de ședințele numite Happy Hour, care costă 150 lei. Aici se realizează mai puține tehnici decât la ședințele Senior. Este bine de știut că la ședințele cu bambus, toți angajații mei trebuie să realizeze tehnici pe care le-au învățat de la mine, eu sunt cel care răspunde în cazul în care nu sunt rezultate optime.”

Ce beneficii are pentru organism?

“Detoxifierea corpului, fermitatea pielii, detensionare musculară, relaxare. Voi aminti și faptul că este NON INVAZIV, nu doare, elimină surplusul de apă din organism, ajută la ciclul somn-trezire, te simți mult mai bine când te trezești în diminețile de după o muncă foarte stresantă. Scapi de angoase…

Este bine de știut că eliminarea surplusului de apă, pe care ne dorim să îl controlăm regulat, te face mai atent să bei apa! Îți va cere corpul să te hidratezi.”

Câte kilograme se pot pierde într-o lună?

“Nu se pierd kilograme, se pierd centimetri în circumferință. Scăderea în greutate se face prin mișcare și grija alimentației de zi cu zi!”

Ce vedete apeleaza la masajul cu bambus?

“Lidia Buble, care a avut un succes enorm cu corpul său!

Mira, Andreea Bănică, Andreea Antonescu, Nicole Chery, Amna!”

Când apar primele rezultate și cât timp poate fi urmat?

“Rezultatele apar în primele cinci ședințe, urmând apoi o perioadă de o lună, sau o lună și jumătate de două-trei ședințe pe săptămâna. Apoi, întreținerea o dată pe săptămâna, cât timp dorește clienta. Îl poți face mereu sau de sezon, depinde de fiecare!”

Ce persoane ar trebui să evite această formă de tratament, de întreținere?

“Cele cu boli grave, cancer, turbeculoza, epilepsie, Psoriazis grav pe tot corpul, persoanele care nu au voie să facă masaj, cu recomandare de la medic!”

Ne poate scăpa masajul cu bampus de celulită sau de apa în exces din organism?

“Da, este cel mai potrivit pentru drenajul limfatic, eliminarea excesului de apă, e unic în lume, cu rezultate garantate, asta dacă cea care calcă pragul centrului nostru nu face excese culinare! Fără mult zahăr! Fără multă sare! În rest, acest masaj are un efect extraordinar asupra corpului!”

Cum se doarme după un astfel de masaj?

“Primele ședințe te fac să dormi și să te odihnești foarte bine. Lucru dovedid! Elimină stresul, toxinele în exces… Te simți minunat după 37 de ședințe, sau după 148 ședințe! Te simți, efectiv, un om nou!” ( Dan Bujor)


Garbo - Arta de a trăi frumos!Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri