Pregătită să strălucești în această vară? 19 idei de machiaj în culoarea solară a anului

21 Iulie 2021 - 06:07 publicat în Frumusete 8 share-uri

Încă de când a fost decretat culoarea anului 2021 (alături de gri-ul neutru) de către specialiștii Institutului Pantone, galbenul vibrant, iluminator, strălucitor (Illuminating Yellow), și-a făcut simțită prezența în mai toate domeniile și tendințele. Îți prezentăm 20 de idei de make-up ce au ca punct central galbenul, 20 de modalități de a purta culoarea anului în make-up în această vară. 

DESCHIDE PREZENTAREA

Regăsim galbenul strălucitor si vesel ca și culoare vedetă în make-up în această vară, îndeosebi pe pleoape și pe buze, ocazional iluminând și pomeții.

Și aici vorbește despre speranță, încredere și încredere în sine (să porți o așa culoare puternică și solară necesită curaj și non-conformism), putere, căldură, inspirație. Spune îndeosebi povestea exuberanței și a bucuriei de a trăi, dar și a verii căci ce alt anotimp al anului este mai bine reprezentat de această culoare, nu-i așa? Îți prezentăm 20 de idei de make-up ce au ca punct central galbenul, 20 de modalități de a purta culoarea anului în make-up în această vară.

Citeste si:
Notino: creștere continuă a cererii pentru produsele cosmetice cu...
Notino: creștere continuă a...
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri