22 Iulie 2021 publicat în Frumusete 52 share-uri

Încă de când a fost decretat culoarea anului 2021 (alături de gri-ul neutru) de către specialiștii Institutului Pantone, galbenul vibrant, iluminator, strălucitor (Illuminating Yellow), și-a făcut simțită prezența în mai toate domeniile și tendințele. Îți prezentăm 20 de idei de make-up ce au ca punct central galbenul, 20 de modalități de a purta culoarea anului în make-up în această vară. 

DESCHIDE PREZENTAREA

Regăsim galbenul strălucitor si vesel ca și culoare vedetă în make-up în această vară, îndeosebi pe pleoape și pe buze, ocazional iluminând și pomeții.

Și aici vorbește despre speranță, încredere și încredere în sine (să porți o așa culoare puternică și solară necesită curaj și non-conformism), putere, căldură, inspirație. Spune îndeosebi povestea exuberanței și a bucuriei de a trăi, dar și a verii căci ce alt anotimp al anului este mai bine reprezentat de această culoare, nu-i așa? Îți prezentăm 20 de idei de make-up ce au ca punct central galbenul, 20 de modalități de a purta culoarea anului în make-up în această vară.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri