24 Decembrie 2020 publicat în Frumusete 14 share-uri

De multă vreme deja, fixativul nu mai este doar un produs de styling folosit la ocazii speciale ci, asemeni fondului de ten și rimelului, este folosit aproape zilnic.

Odată cu trecerea timpului, acest produs a suferit modificări până a ajuns la formula actuală.

În articolul de azi îți vom prezenta game de fixativ flexibil pe care sa le folosești chiar zilnic, sau măcar să le ai la îndemână pentru ocazii speciale.

Istoria fixativului

Înainte să îți spunem despre ce fixativ ar trebui să folosești, vom face o scurtă istorie a acestui produs, pentru a înțelege mai bine modul în care a evoluat.

Prima dată s-a auzit de fixativ pe vremea egiptenilor, care îl fabricau din apă și rășini. De-a lungul timpului, acesta a suferit diverse transformări, iar cea de-a doua creștere o are în Statele Unite în anul 1948. Formula sa greoaie și nerafinată făcea posibilă folosirea doar la ocazii foarte speciale, pentru a nu dăuna firului de păr.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

De-a lungul timpului, ba au fost perioade - ca cea hippy - în care folosirea fixativului a fost omisă aproape în întregime, ba au fost perioade în care acesta a căpătat un loc din ce în ce mai de bază în toaleta doamnelor și a fetelor din întreaga lume. Cea mai relevantă perioadă este cea a anilor ‘50 - ‘60 când predominau coafurile sculpturale și cu mult volum.

Cinci fixative de top

În zilele noastre, a avea un fixativ profesional acasă, la birou sau chiar în poșetă nu mai este ceva ieșit din comun. Acest lucru se întâmplă și pentru că ele sunt la un click distanță și livrate direct la ușă. Consultă-te și cu hairstylistul tău în legătură cu fixativul pe care să-l alegi, pentru că îți cunoaște cel mai bine părul și știe să-ți facă cele mai bune recomandări.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Fie că folosești fixativul zi de zi înainte de a ieși din casă, sau doar la ocazii speciale, avem cele mai bune recomandări pentru tine!

1. Fixativ Wella Professionals Styling Performance Nivel 2

Photo by Camila Cordeiro on Unsplash

Cu siguranță ai auzit despre Wella, brand german cu vechime de peste o sută de ani pe piața produselor de îngrijire, coafare și colorare a părului. Poți încerca fără grijă produsele lor, care s-au impus prin raportul calitate - preț. Ei bine, acest fixativ nu face excepție. El face parte din gama celor profesionale, dar perfecte pentru uzul zilnic. Având nivelul de fixare 2, este indicat pentru un look casual, flexibil. Îl poți utiliza ori de câte ori simți nevoia, deoarece nu încarcă părul, dar îți și oferă calitate demnă de saloanele de top.

Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

2. Fixativ De Păr Schwarzkopf Professional Style Osis+ Volume Up

Dacă părul tău este mai degrabă fin și fără volum, vei avea nevoie de un produs care să te ajute în această privință. Gama profesională Schwarzkopf îți vine în ajutor cu un fixativ care oferă extra volum vizibil părului. Fără să încarce firul, însă oferindu-i o fixare impecabilă de-a lungul zilei, fixativul Schwarzkopf are grijă de flexibilitatea, volumul și strălucirea părului zi de zi. Alege-l pentru un styling lejer, potrivit unui look casual.

3. Fixativ De Păr L'Oreal Professionnel Tecni Art Fix Design

L’Oreal nu are nevoie de nicio introducere, calitatea produselor oferite, indiferent de natura lor, fiind indiscutabilă. Gama profesională pentru păr te va uimi cu siguranță, iar fixativul de păr L'Oreal Professionnel Tecni Art Fix Design face exact ceea ce promite. El îți va pune în evidență culoarea părului, mai ales pe timpul zilei și la lumină naturală, scoțând în evidență strălucirea acestuia. Formula sa inovativă îl face potrivit pentru orice fir de păr, având grijă de sănătatea lui și păstrându-i aspectul natural timp îndelungat.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

4. Fixativ Sebastian Professional Man The Fixer

Nu am uitat nici de domnii care își doresc o coafură perfectă de-a lungul zilei sau la ocazii speciale și am ales pentru ei un produs de la Sebastian Professional, una dintre cele mai utilizate mărci de cosmetice pentru păr în rândul vedetelor de la Hollywood. Fixativul Sebastian Professional Man poate fi la fel de bine folosit și de doamne, acesta având o fixare puternică și protejând părul de umiditate în orice mediu, timp de până la 24 de ore. Este potrivit pentru fixarea oricărui stil și lungimi de păr.

5. Fixativ Joico Joishape 04

Joico este, fără îndoială, unul dintre liderii îngrijirii profesionale a parului in salon, însă te poți bucura de gama sa profesională și acasă, datorită distribuitorilor săi online. Fixativul Joico, pe lângă proprietățile de fixare, asigură și regenerarea părului cu ajutorul keratinei hidrolizate pe care o are în componență. Acest fixativ oferă și protecție UV prin complexul pe care îl conține, făcându-l perfect pentru a fi folosit în zilele în care razele puternice ale soarelui ar putea să afecteze părul.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Lista noastră ar putea continua, însă am ales să îți prezentăm produsele pe care noi le-am încercat și de care am fost mulțumite.

Îndemnul nostru este să testezi și apoi să îți alegi ce ți se potrivește cel mai bine. În ziua de azi, nimic nu e prea departe sau prea complicat de procurat. Produsele de styling sunt la un click distanță, trebuie doar să te hotărăști pe care vrei să îl încerci de data aceasta, pentru a avea un păr frumos și mai ales sănătos.

Sursa foto fr si main: by Tuva Mathilde Løland on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri