Folosești des placa de par? Ești împotriva ei? Vezi care este recomandarea stiliștilor:

Cine nu își dorește ca fiecare zi să îi fie luminată de un păr frumos? Dar întotdeauna există o serie de îngrijorări cu privire la utilizarea frecventă a instrumentelor de coafat, precum și întrebări legate de rezultatele finale.

Specialiștii Wella Professionals ne spun care sunt miturile legate de folosirea instrumentelor de coafat pentru păr:

Par coafat înseamnă păr ars

Nu e nevoie de temperaturi extreme și dăunătoare pentru păr pentru o coafură perfectă. Foarte multe persoane folosesc instrumentele de coafat la  temperatură ridicată pentru a obține rezultatele dorite. Adevărul este că temperatura optimă de coafare este de 185°C. Pentru cele mai bune rezutate, aceasta trebuie menținută constantă pe tot parcursul procesului.

Un singur echipament, un singur look

Foto: By Alena Ozerova /Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Pe lângă îndreptarea părului, o placă iți oferă posibilitatea să creezi bucle, onduleuri și valuri. Deci nu ești limitat la un singur styling daca ai la îndemână ustensilele necesare.

Păr drept înseamnă păr plat

Poți oferi volum coafurii tale, chiar dacă iți dorești un păr întins. Poziționează plăcile styler-ului perpendicular pe scalp. Astfel, coafura primește volum la rădăcină, iar pe lungimi se creează textură și mișcare.

Pe lângă toate acestea, nu uita că un produs de protecție aplicat înaintea stylingului este obligatoriu. Acesta trebuie să asigure o barieră eficientă împotriva căldurii atât pe părul umed, cât și pe părul uscat. 

Foto fr si main: By Kamil Macniak /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri