23 Ianuarie 2020 publicat în Frumusete 172 share-uri

Tânjim după tinerețe, ne dorim un ten impecabil fără imperfecțiuni sau riduri chiar și la 50 de ani. Pentru acest lucru este nevoie de îngrijire atentă și o alimentație care să ofere pielii noastre strălucire și hidratare optimă. Ionela Preda, fizioterapeut la Therapy Boutique, ne oferă câteva sfaturi utile pentru ca tenul nostru să fie frumos și sănătos.

Așadar, pentru un ritual de frumusețe optim, stimularea se poate face prin:

Alimentație corectă din care să nu lipsească migdalele, avocado, strugurii, afinele, spanacul, varza crudă, sparanghelul, roșiile, sfecla roșie, soia, somonul, dar și fructele bogate în vitamina C.

Elimină toxinele din organism!

Hidratarea trebuie să fie corespunzătoare (în cantitatea necesară fiecăruia, cu o apă antioxidantă, alcalină), exerciții fizice de cel puțin trei ori pe săptămână, consumul moderat de alcool, renunțarea la fumat.

Tratamentul facial personalizat în componența căruia se efectuează și radiofrecvența

Radiofrecvența este o energie produsă în profunzime de către unde electromagnetice, acționând la un nivel profund al dermei, care are menirea de a stimula celulele ce produc colagen. Pe termen lung, acest tratament, pe care îl puteți face la Therapy Boutique by Ionela Preda, stimulează crearea de celule noi și în acest fel redă elasticitatea și fermitatea pielii, atenuează imperfecțiunile și remodelează conturul, mai ales în cazul unui ten matur.  Detalii și aici- https://www.facebook.com/TherapyBoutiqueByIonelaPreda/

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri