Chiar mai prezente decat in trecut, clutch-urile devin piesa de rezistenta a sezonului. Intr-o varietate de culori si materiale, majoritatea cu aspect pretios si pretentios, ele sunt usor de asortat atat unei tinute casual, cat si unei rochii de cocktail sau bal.

Penele de strut sau puful de lebada din care au fost realizate jachete lungi (la Giambattista Valli) sau doar s-au brodat gulerele unor mini mantouri (la Emporio Armani), adauga o nota suprarealista personajului principal al unei alte teme “Abracadabra”. Alaturi de acestea doua sunt folosite in mod obsesiv materiale cu aspect patinat si tricoturile.

Brocart si catifea la Prada, Chloe, Lanvin sau Jean Paul Gaultier si tricotaje la Pringle of Scotland, Alexander McQueen, Missoni, Julien Macdonald.



Culori: Nu totul este negru! Este adevarat, el pare sa fie omniprezent, dar exista suficienta culoare in acest sezon. Intalnim, la fel de puternic, tonurile de gri sugerand o atmosfera post industriala, cremuri si maronuri, dar si tonuri spectaculoase de verde smarald. In acest ocean de culori saturate, accentele de culoare devin violente: fucsia si galben neon la Marc Jacobs si rosu la Prada si Max Mara. Albul apare in special in contrast cu negrul (la Jil Sander).
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Consultant P&G Beauty: Ovidiu Buta

Foto si informatii: P&G Beauty


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri