31 Martie 2009 publicat în Frumusete 41 share-uri

Ingrijirea completa a tenului ar trebui realizata de fiecare femeie o data pe saptamana, spre exemplu intr-o seara din week-end. Aceasta nu trebuie efectuata mai des pentru ca include si abraziunea tenului care nu trebuie efectuata frecvent. Este important sa se efectueze seara pentru ca presupune curatarea porilor ce raman cateva ore dilatati, iar ziua s-ar umple de praf si ati sterge practic efectul de curatare a porilor.

Pasul 7

Este pasul de ingrijire finala cand nu mai folosim produse de curatare ci produse destinate problemelor tenului nostru: riduri, hidratare etc. Asadar, acum puteti aplica o masca hidratanta pentru ten, de preferabil naturala, sau puteti folosi o crema intens hidratanta pe baza de apa (nu grasimi, acestea acopera porii si nu lasa pielea sa respire). Este de preferabil sa folositi o crema hidratanta (cu colagen, elastina, vitamina C si/sau coenzima Q10) in locul uneia antirid cu efect de lifting care doar va netezeste pielea, dar nu rezolva cauza care a dus la aparitia ridurilor: degradarea structurii subcutanate de colagen. Colagenul este o substanta proteica fibrilara care formeaza o retea de fibre sub piele, mentinandu-i strcuctura. El este secretat numai in prezenta vitamine C, iar alaturi de elastina confera fermitatea si elasticitatea pielii. Coenzima Q10 are efecte in special regenerative. De aceea aceste componente sunt esentiale pentru o crema de ingrijire, putandu-se adauga si vitaminele A si E.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

Sursa: healthy.ro

Citeste si alte articole pe healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Fitness pentru coapse si fundulet

Ingrijirea piciorelor umflate

Tratamente naturiste contra celulitei si vergeturilor


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri