30 Decembrie 2015 publicat în Frumusete 2 share-uri

Pentru rezultate cu adevarat remarcabile, trebuie pus la punct un plan eficient de ingrijire a pielii mature (40+), care sa puna insa accent pe adoptarea unor obiceiuri sanatoase.

Spala-te pe fata de doua ori pe zi:

Astfel te vei asigura ca indepartezi in mod eficient impuritatile, sebumul in exces, resturile de machiaj iar infatisarea ta va fi mult mai proaspata si radianta. Pentru cele mai bune rezultate, foloseste apa calduta si o lotiune de curatare blanda cu pielea, in loc de sapun si evita scruburile agresive.

Renunta la fumat:

Fumul de tigara contine numeroase toxine, care confera tenului tau un aspect imbatranit, tern, palid, iar pielea este uscata, lipsita de fermitate, cu linii fine si riduri accentuate.

Concentreaza-te (pe rand) asupra unei singure probleme a pielii imbatranite:

Permite produselor cosmetice cateva saptamani de actiune, inainte de a analiza rezultatele. Concentrandu-te asupra unui singur lucru care te deranjeaza (riduri, pete maronii etc) si folosind produse cosmetice specifice acelei probleme, vei reusi sa obtii cele mai bune rezultate, pentru ca nu exista nici un produs cosmetic care sa actioneze simultan asupra tuturor punctelor de interes ale pielii imbatranite. Daca folosesti mai multe produse antiageing in decurs de cateva zile, atunci nu vei reusi decat sa iti iriti pielea, facand-o sa arate mai obosita si mai imbatranita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile

Este bine sa ai asteptari realiste:

Promisiunile exagerate, cum ar fi un aspect cu 10 ani mai tanar peste noapte sau reducerea rapida a tuturor semnelor de imbatranire a tenului suna prea bine ca sa fie adevarate. Nu uita ca toate produsele cosmetice anti-ageing ofera rezultate modeste; cu siguranta nicio crema din lume nu iti va face tenul sa arate ca dupa un lifting facial. Fii atenta la ceea ce scrie pe eticheta, un produs “dovedit clinic” inseamna ca acel produs a fost dat spre testare consumatorilor, nu ca a trecut printr-o serie de studii clinice.

Adopta un regim de viata sanatos: un regim alimentar sanatos, bogat in fructe, legume, proteine din carne slaba, grasimi sanatoase, o hidratare adecvata si un somn suficient, de calitate, asigura nu doar sanatatea intregului organism, ci inclusiv o piele intinerita, cu un aspect proaspat si ferm.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

de Ramona A.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri