Secretul femeilor atractive este ca au in garderoba acele piese vestimentare pe care toti barbatii le considera absolut irezistibile:

Indiferent cat de mult ne place sa ne plangem unii de altii, adevarul este ca barbatii si femeile nu pot trai unii fara ceilalti. Sunt unele femei, insa, care sunt specialiste in a-i juca pe barbati pe degete. Stiu ce le place acestora, stiu ce sa poarte si cum sa se poarte, si, mai ales ce sa le spuna ca sa ii prinda in mreje din prima.

Nu exista foarte multe femei de genul acesta iar cele mai multe dintre ele se numesc dive tocmai pentru ca au facut o cariera din asta. Pe de alta parte, exista tot mai multe femei care stiu cum sa se imbrace ca sa atraga sexul opus. Iar secretul lor este ca au in garderoba acele piese vestimentare pe care toti barbatii le considera absolut irezistibile pe corpul unei femei:

1. Barbatii iubesc femeile pe tocuri

Din acest motiv, atat de multe dintre noi ne supunem de bunavoie chinului de a sta cocotate pe ele la birou, la o cina in oras sau la o petrecere. Nu exista nimic mai atractiv ca o femeie frumoasa care debordeaza de incredere, ondulandu-si firesc formele in ritmul pasilor mici dar siguri. Iar femeile care sunt maestre in mersul pe tocuri, indiferent de cat de accidentat este pavajul, merita toata admiratia noastra.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Corect este recunoastem ca acestea au, si ele, un secret – incaltamintea comoda. Probabil ai vazut deja in picioarele femeilor fatale pe care le cunosti botine negre de piele ca cele de pe otter.ro. Nu e o coincidenta; acesta este genul de incaltaminte versatila care ia ochii oricarei fashioniste dar care ar putea fi apreciata pentru confort chiar si de o bunica pretentioasa.

2. Fustele mini intorc capetele de cand e lumea

O vedem la tot pasul si e ceva care exista dintotdeauna. Exista femei care au „curajul“ sa poarte genul de haine care nu pastreaza secrete; iar barbatii, desigur, reactioneaza - Jimmy Buffett, spre exemplu, a scris si o melodie in numele acestora, care se cheama Smart Woman With a Real Short Skirt. Ce sa mai, reactioneaza si celelalte femei care urmaresc iscoditor cu privirea cum cad prada domnii cu fiecare pas facut de o curajoasa in fusta mini. E o reteta simpla pe care a testat-o orice adolescenta in plin curs de autocunoastere. E bine de stiut ca ultimele trenduri pun in lumina reflectoarelor si fuste mini decente, cu acelasi efect.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

3. Little black dress pentru mistere bune de decriptat

Christian Dior, citat de dailymail.co.uk, spunea ca poti purta negru in orice moment al zilei, la orice ocazie, indiferent de varsta pe care o ai. Asadar, orice femeie are sau ar trebui sa aiba in dulap o rochie neagra versatila si potrivita siluetei. Nu se demodeaza si in functie de accesorizare poate fi sexy, eleganta, sofisticata sau casual. Barbatii se simt in al noualea cer cand pasesc la brat cu o femeie imbracata cu o rochie neagra pentru ca ii face si pe ei sa arate bine; stiti voi, negrul se asorteaza la orice. O rochie neagra nu este o rochie banala; ea functioneaza eficient si fara accesorii daca are decupaje interesante, o textura placuta la atingere sau aplicatii iesite din comun.

5. Ochelarii de vedere sunt o invitatie la un joc psihologic

Explicatia este simpla: totul izvoraste din fanteziile cu bibliotecare si profesoare, atat de adanc inradacinate in...literatura de specialitate. Ca sa simplificam si mai mult explicatia, barbatii vor fi mereu atrasi de femeile cu aura de fete bune, care se transforma in bestii obraznice in spatiul intim. O pereche de rame care se potrivesc cu forma fetei sunt accesoriul care garanteaza ca tu esti cea care face regulile jocului.

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

6. Pantalonii scurti care sfideaza gradele de afara

Mirajul picioarelor dezgolite la fiecare pas se termina pentru barbati o data cu vara. In sezonul rece, au parte de un spectacol stradal in care vedete sunt paltoanele, panalonii si uggs-ii. Asa ca, orice femeie care isi asuma o pereche de pantaloni scurti in sezonul rece are toate sansele sa nu treaca neobservata. Purtati cu botine sau cizme inalte si cu un palton legat lejer intr-un cordon care se desface putin cu fiecare pas, lasand sa iasa la iveala un picior gol, aproape zgribulit este un deliciu suprem. Toti barbatii vor fi interesati sa ofere putina caldura si confort.
 

Featured foto by Valua Vitaly via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri