Increderea in propria persoana si motivatia la locul de munca sunt doi factori care au de-a face cum modul in care o femeie arata.

Increderea in propria persoana si motivatia la locul de munca sunt doi factori care au de-a face cum modul in care o femeie arata. Din nectarul succesului se infrupta femeile care stiu sa se ingrijeasca de felul in care arata si de modul in care sunt percepute la locul de munca.

Elissa Sangster spunea intr-un articol pentru forbes.com ca femeile de succes sunt cele care isi dau seama ca au nevoie de ajutor si il accepta in viata lor. Fie ca este vorba despre o dadaca pentru copii sau de sfatul unui consilier vestimentar ori al unui doctor, o femeie hotarata trebuie sa se cunoasca bine pe sine si sa cedeze fraiele specialistilor din cand in cand.

Epilarea definitiva

Este o metoda comoda si noninvaziva de reducere sau de eliminare permanenta a parului facial sau corporal. Asta inseamna ca investesti putin timp intr-un numar recomandat de sedinte ca mai apoi sa poti sa uiti de grija programarilor lunare la cosmetica; ce poate sa-si doreasca mai mult o femeie de succes, pentru care timpul este foarte pretios?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Daca nu esti decisa ce zone ale corpului tau ar trebui sa spuna definitiv adio parului nedorit, poti sa incepi cu mustata. Cea mai inoportuna zona pentru pilozitati, zona de deasupra buzei superioare este ideala ca sa te obisnuiesti cu epilarea definitiva: prin intindere mica - rezultate usor de controlat,. Asa cum aflam de pe simonebeautycenter.ro, sedinta poate cobori chiar pana la 40 de lei, daca sa se opteaza pentru un abonament.

Botoxul

Botoxul este una dintre cele mai grozave inventii accesibile si unul dintre cele mai folosite tratamente de catre femeile care nu vor sa cedeze in lupta cu ridurile. Ne incruntam, radem, plangem iar fiecare emotie isi pune amprenta pe chipul nostru.

Cele mai timide si tinere riduri dispar in momentul in care ne relaxam fata. In timp, insa, aceste riduri capata constanta iar dupa aproximativ 10 ani de la aparitie se transforma in riduri permanente.

Tratamentul cu botox a ridurilor are rezultate rapide: dupa aproximativ 5 zile pielea este neteda si intinerita iar intrebarile enervante de la serviciu de tipul: „de ce esti incruntata, ce te supara?“ vor trece in modul silentios. Daca tratezi periodic ridurile tinere de expresie, vei intarzia aparitia ridurilor permanente cu ani de zile; asta inseamna, de fapt, ca nu trebuie sa astepti vreo varsta magica pentru o vizita la estetician, asa cum vedem si in acest video realizat de miamibeachderm.com.

Mezoterapia virtuala

Mezoterapia virtuala este o forma mai prietenoasa de mezoterapie care nu foloseste nici ace, nici anestezie. Permite patrunderea in profunzime a substantelor active, intr-o proportie de 95%, reininerind in mod natural aspectul tenului. Comparativ, o crema permite patrunderea substantelor intr-o proportie de doar 5%.

E un tratament nedureros, foarte gentil si iti face un ten de adolescent. Efectul este instant, dar dureaza saptamani bune.

Sursa foto: dollarphotoclub.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri