9 Septembrie 2015 publicat în Frumusete 1 share-uri

Exista mai multe trucuri pentru repararea pielii afectate de schimbarea de sezon, insa si pentru apararea pielii de temperaturile scazute ce vor urma. Si cum cele mai eficiente tratamente sunt inspirate de natura, iti recomandam sa incerci urmatoarele masti naturale:

4. Scrub pentru corp cu zahar brun si scortisoara

O combinatie perfecta care lasa pielea total revitalizata. Mai mult decat atat, daca adaugi acestui scrub si putin dovleac efectul devine uimitor. Un astfel de exfoliant lasa pielea neteda si plina de prospetime. Din cauza efectului de exfoliere iti recomandam sa eviti folosirea mastii in zona fetei.

5. Masca de fata bogata in coacaze

Coacazele contin vitamina C, vitamina K si o multime de antioxidanti care au rolul de a mentine tenul sanatos si mai ales de a diminua cearcanele cauzate de lipsa de somn. De asemenea, coacazele actioneaza ca un pigment natural, iar daca le combini cu iaurt si miere ai obtinut reteta perfecta a unei masti calmante pentru ten!

Daca esti interesata de mai multe trucuri naturale pentru frumusete si vrei sa afli mai multe informatii despre cum poti sa duci un stil de viata sanatos, iti dam o veste buna. Pe 19 si 20 septembrie 2015 are loc targul V for Verde, evenimentul oamenilor cu energie pozitiva care stiu sa traiasca sanatos. Ai ocazia sa intalnesti o multime de expozanti din arii precum cosmetice naturale, bunatati si delicatese bio, articole eco deco, slow food si raw food si poti participa la workshopuri dedicate oamenilor care iubesc viata sanatoasa. Join the positive movement at https://www.facebook.com/events/1494010694225095/

Foto homepage: Boris Ryaposov / Shutterstock

Foto int: coacaze rosii. Credite foto: Stolyevych Yuliya / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri