9 Septembrie 2015 publicat în Frumusete 1 share-uri

Exista mai multe trucuri pentru repararea pielii afectate de schimbarea de sezon, insa si pentru apararea pielii de temperaturile scazute ce vor urma. Si cum cele mai eficiente tratamente sunt inspirate de natura, iti recomandam sa incerci urmatoarele masti naturale:

Temperaturile usor scazute la inceput de toamna si vantul pot provoca un adevarat soc asupra pielii tale. Prin cateva schimbari la ritualul tau de ingrijire poti contribui la vindecarea si la protejarea tenului tau, dar mai ales ii poti oferi acea aura luminoasa si o piele revitalizata.

Exista mai multe trucuri pentru repararea pielii afectate de schimbarea de sezon, insa si pentru apararea pielii de temperaturile scazute ce vor urma. Si cum cele mai eficiente tratamente sunt inspirate de natura, iti recomandam sa incerci urmatoarele masti naturale:

1. Masca de fata cu dovleac

Cine s-ar fi gandit ca vedetele Halloweenului sunt excelente si pentru piele? Se pare ca dovlecii sunt plini de vitamina A, vitamina C si zinc. In combinatie cu miere si putin lapte, masca cu dovleac este eficienta pentru toate tipurile de ten. Astfel pielea ta are un aspect sanatos si o luminozitate naturala, de invidiat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii GUINOT se alătură marilor branduri de frumusețe în El Studio Titulescu L`Oréal investește într-o companie de biotehnologie, pentru a dezvolta la scară largă ingrediente pe bază de plante pentru o frumusețe sustenabilă

2. Masca de fata cu struguri

Strugurii sunt alegerea potrivita daca vrei sa ii oferi pielii tale un boost de revitalizare si un aspect sanatos. Un motiv in plus pentru a folosi masca de fata cu struguri este acela ca strugurii stimuleaza productia de colagen, deci previn aparitia ridurilor. Masca este si foarte usor de preparat. Trebuie doar sa transformi strugurii intr-o pasta cu ajutorul unui blender, sa adaugi putina miere et voila! Cel mai rapid remediu pentru un ten sanatos!

3. Masca de fata cu nucsoara si scortisoara

Nu numai ca nucsoara si scortisoara au un miros uimitor, insa sunt si foarte benefice pielii. Nucsoara are proprietati anti-inflamatorii si ajuta la diminuarea porilor si cicatricilor provocate de acnee. Pe de alta parte, scortisoara actioneaza ca exfoliant natural si are proprietati antiseptice. Daca vrei sa obtii o masca si mai hranitoare, adauga putina miere si bucura-te de o „delicioasa” masca de fata. Nu recomandam aceasta masca persoanelor cu tenul sensibil. Cel mai bine este sa testezi masca pe o portiune mica de ten inainte sa o aplici pe toata fata.

Apivita România a marcat un nou început Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Susține-ți frumusețea din interior!

Foto int: Perry Correll / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri