Dupa doar 30 de minute de Hydrafacial, vei obtine rezultate SPECTACULOASE: un ten mult mai curat si mai catifelat, hidratat si reintinerit cu cativa ani!

“Radiezi pur si simplu, tenul tau arata muult mai luminos, mai curat.” “Parca esti tu, dar o alta tu”. Nu a fost doar parerea mea, ci o remarca din partea celei mai “dintr-o bucata” persoane pe care o cunosc. Rezultatele tratamentului Hydrafacial sunt instantanee si tenul tau iti va multumi pentru alegerea facuta inca din secunda in care ai iesit pe usa Trend Clinic. Indiferent de tipul de piele pe care il ai sau problemele cu care te confrunti, dupa doar 30 de minute de Hydrafacial, vei obtine rezultate SPECTACULOASE: un ten mult mai curat si mai catifelat, hidratat si reintinerit cu cativa ani!

Pe mine Hydrafacial m-a convins de performantele sale si as convinge la randul meu pe oricine se afla in cautarea unui tratament pentru ten care sa-i restabileasca rapid pielii prospetimea si aspectul sanatos.

Tratamentul HydraFacial poate fi realizat la Trend Clinic.
www.trendclinic.ro
Facebook
Bucuresti, Splaiul Unirii 4 - SITRACO Aripa Noua, bl. B3, tronson 3, et.2, ap.2.2

Mobil: 0740 33 00 32; Tel.: 021 367 24 47

Recomand Hydrafacial pentru urmatoarele motive:

Foto: puhhha / Shutterstock

- este non-invaziv, nu creeaza nicio senzatie de disconfort fizic, nu iti agreseaza pielea

- dureaza putin. In 30 de minute, pleci garantat cu tenul mai frumos ca niciodata si cu mai multa incredere in tine

- este eficient pentru toate tipurile de ten si actioneaza in mod benefic si rapid asupra problemelor cu care se confrunta fiecare tip de ten in parte (arsuri, puncte negre, pete pigmentare, acnee, pori dilatati, riduri fine). Prin urmare, schema de tratament si serurile folosite sunt personalizate in functie de necesitatile tenului fiecaruia.

- vei simti imediat o imbunatatire in aspectul tenului tau

- nu necesita timp de recuperare

- tenul tau va arata instantaneu mai curat, mai sanatos, reintinerit in mod spectaculos

Ce presupune Tratamentul?

1. Curatare si exfoliere – in aceasta etapa, se inlatura in mod delicat celulele moarte ale pielii pentru a-i permite regenerarea

2. Peeling cu acizi – porii tenului sunt curatati de impuritati si praf intr-un mod gentil

3. Extractii puncte negre – uita de durere, stat sub aburi sau lacrimile pe care nu le poti opri din a curge in coltul ochilor. Vortexul actioneaza precum un vaccum, realizand extractiile fara durere si eliminand impuritatile din piele.

Daca ai tenul incarcat si cu pori dilatati, precum este al meu, vei sesiza imediat in oglinda diferenta caci porii se micsoreaza in mod vizibil si spectaculos.

4. UltraHidratare - Nu te poti simti decat rasfata si fericita in aceasta etapa. Este ca si cum i-ai da tenului sa bea cel mai revigorant smoothie ever. Antioxidantii introdusi in piele prin Vortex-Fusion (vitamina A, E, extract de plante precum rozmarin sau seminte de castan salbatic), peptidele si acidul hialuronic hranesc pielea si o revigoreaza.

5. Protectie – Rasfatul suprem este cel final cand produsele si serumurile speciale, cu efect de calmare si relaxare, iti ating pielea. Au rolul de a proteja pielea si contribuie la mentinerea rezultatelor pe termen indelungat.

Foto homepage: Africa Studio / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri