9 Martie 2015 publicat în Frumusete 1 share-uri

In cadrul Saptamanii Modei de la Londra, Moroccanoil a fost partener pentru doua prezentari de moda: Temperley Londra Colectia de Toamna- Iarna 2015 si Kristian Aadnevik Colectia Toamna/Iarna 2015, dar a participat totodata si la show-ul designerilor de la Costume National si Just Cavalli. Iti prezentam mai jos tendintele in coafuri pentru sezonul de toamna/iarna 2015, dar si cele mai noi poze din cadrul show-urilor de moda mentionate mai sus.

Costume National Colectia Toamna/ Iarna 2015

Hair design by James Pecis pentru Moroccanoil

Inspiratie:

Dupa ce am revizuit arhiva Costume National si am studiat femeia Costume National de-a lungul anilor, am fost inspirat de evoutia ei si mi-am dorit sa creez o coafura care combina stilul present la sfarsitul anilor 90 cu stilul French-chic. Charlotte Gainsbourg a fost inspiratia pentru crearea primului look- parul pe spate cu un onduleu lejer- iar pentru ce de-al doilea look surprinde sfarsitul anilor 90 cu o textura nearanjata accesorizata cu piele neagra si pene.” - James Pecis

Cum a fost creat look-ul (1):

• Aplica Moroccanoil Root Boost pe parul uscat, de la radacini pana la varfuri.
• Foloseste foehnul si o perie pentru a seta fundatia pentru un par neted, care sa nu se increteasca.
• Folosind ondulatorul, creaza un onduleu lejer folosind suvite inguste de par. Alterneaza directia de ondulare pana cand termini de coafat tot parul.
• Finiseaza aplicandu-ti pe palme Spray de par stralucitor pe care le treci lejer prin par. La sfarsit aplica pe varfuri o picatura cat un bob de mazare de tratament.

Cum a fost creat look-ul (2):

• Aplica Moroccanoil Root Boost pe parul umed de la radacini pana la jumatatea lungimii parului si usuca-l cu foehnul cu ajutorul degetelor pentru a crea textura si volum.
• In pasul urmator aplica o cantitate mica de Spuma pentru Volum si distribuie pe partea frontala si din crestet a parului pentru a da textura dorita.
• Trage leger de par si prinde-l la spate cu un elastic intr-un coc, lasand varfurile libere.
• Leaga cocul cu o banda de piele cu o pana neagra si finiseaza cu Spray de par pentru o fixare de durata si o stralucire de podium.

Credite foto: Costume National Fall / Winter 2015 Collection
Coafuri by James Pecis pentru Moroccanoil
Fotografii de Carlos Manuel Gasparotto pentru Moroccanoil


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri