9 Martie 2015 publicat în Frumusete 1 share-uri

In cadrul Saptamanii Modei de la Londra, Moroccanoil a fost partener pentru doua prezentari de moda: Temperley Londra Colectia de Toamna- Iarna 2015 si Kristian Aadnevik Colectia Toamna/Iarna 2015, dar a participat totodata si la show-ul designerilor de la Costume National si Just Cavalli. Iti prezentam mai jos tendintele in coafuri pentru sezonul de toamna/iarna 2015, dar si cele mai noi poze din cadrul show-urilor de moda mentionate mai sus.

Just Cavalli Colectia Toamna/ Iarna 2015

Hair Design de James Pecis pentru Moroccanoil


Inspiratie:

“Femeia Just Cavalli din acest sezon este un lider cu o dorinta mare de a calatori. Nu are limite si are un look puternic. De asemenea este misterioasa, ceea ce o face intriganta si senzuala.” - James Pecis

Cum a fost creat acest look:

Secretul acestui look este ca nu ne-am abtinut de la nimic, nu exista limita in cantitatea de produs folosita ceea ce ne-a ajutat sa creem stilul final.

Incepe prin a folosi pe parul umed Tratamentul intensiv pentru bucle. Incepe din spate,de la baza gatului si repeta pana ajungi in partea din fata a scalpului.

Creaza o parte stanga neglijenta si prinde majoritatea parului departe de linia scalpului.
In urmatorul pas aplica Spray de par stralucitor direct pe radacini prin punerea duzei direct pe par si “pictand” suvita cu suvita pe toata lungimea parului. Aceasta tehnica va va ajuta sa mentineti fixarea in partea de sus a parului, dar si sa creati look-ul de par umed.

Cu parul infasurat folositi foehnul pe setarea rece pentru a pastra parul dezordonat. Lasati suvitele din fata deoparte si nivelati linia parului in jos pe fata, punand o partea dupa ureche.

Aplicati o fila de hartie imbibata cu Spray de par direct pe par si suflati din nou cu foehnul dat pe rece, pentru a fixa parul in locul dorit. Indepartati hartia si pulverizati din nou cu spray pentru o fixare de lunga durata.

Credite foto: Just Cavalli Fall / Winter 2015 Collection
Coafuri by James Pecis pentru Moroccanoil
Fotografie: Carlos Manuel Gasparotto for Moroccanoil

Foto si informatii oferite de MOROCCANOIL


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri