Tendinte in hairstyling si coafuri pentru primavara/ vara 2015

12:01, 20 Ianuarie 2015 publicat în Frumusete5 share-uri

Descopera care sunt tendintele Wella Professionals pentru 2015 in materie de hairstyling! Nuantele parului par sa absoarba lumina. Sunt clare si dispuse in straturi de culoare astfel incat tonurile sunt revelate progresiv.

Straluceste in lumina adevaratei frumuseti! In 2015, Wella Professionals te invita la un exercitiu de autodescoperire si de constientizare a propriului eu. Este vorba despre acea frumusete interioara adusa la suprafata prin abordarea hairstyling-ului dintr-o perspectiva complexa, care pune accentul pe descoperirea esentei absolute.

Lumina este elementul-cheie pentru trendul sezonului de primavara/vara a acestui an. Puritatea intalneste simplitatea grafica.

Citeste si:
Parul lavanda se mentine in tendinte si in vara 2020! Cum sa purtam...
Parul lavanda se mentine in...

Nuantele parului par sa absoarba lumina. Sunt clare si dispuse in straturi de culoare astfel incat tonurile sunt revelate progresiv. Texturile sunt usoare cu forme aparent accentuate.

Look pentru sezonul primavara/vara, Journey of Enlightenment (Calatorie spre iluminare), este individualizat, puternic si are o componenta exploratoare. Ilumineaza in adevaratul sens al cuvantului.

Citeste si:
Tendinte Hairstyle 2018: Parul blond e in top!
Tendinte Hairstyle 2018:...

Foto si info by Wella Professionals


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri