, 20 Ianuarie 2015 publicat în Frumusete 10 share-uri

Descopera care sunt tendintele Wella Professionals pentru 2015 in materie de hairstyling! Nuantele parului par sa absoarba lumina. Sunt clare si dispuse in straturi de culoare astfel incat tonurile sunt revelate progresiv.

Straluceste in lumina adevaratei frumuseti! In 2015, Wella Professionals te invita la un exercitiu de autodescoperire si de constientizare a propriului eu. Este vorba despre acea frumusete interioara adusa la suprafata prin abordarea hairstyling-ului dintr-o perspectiva complexa, care pune accentul pe descoperirea esentei absolute.

Lumina este elementul-cheie pentru trendul sezonului de primavara/vara a acestui an. Puritatea intalneste simplitatea grafica.

Nuantele parului par sa absoarba lumina. Sunt clare si dispuse in straturi de culoare astfel incat tonurile sunt revelate progresiv. Texturile sunt usoare cu forme aparent accentuate.

Look pentru sezonul primavara/vara, Journey of Enlightenment (Calatorie spre iluminare), este individualizat, puternic si are o componenta exploratoare. Ilumineaza in adevaratul sens al cuvantului.

Foto si info by Wella Professionals


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri