Urmareste noua colectie de tunsori si coafuri propusa de hairstylistii Camille Albane si descopera direct de la cei mai buni experti care sunt tendintele in materie de hairstyling pentru sezonul toamna-iarna 2014-2015.

Coafura in stil "blurry"

Buclele dese si foarte ondulate, scoase in evidenta cu ajutorul volumului, sunt extrem de senzuale si feminine, chiar daca pastreaza anumite accente de rock englezesc. De data aceasta, hairstylistii francezi ne aduc in centrul atentiei tendinta anului: stilul “blurry”. Continuand stilul blurry din make up, stilul “blurry” in coafura a devenit in mod firesc “noua tendinta”, apreciaza acestia. Efectul "blurry" poate fi constatat la nivelul bretonului. Bretonul este oarecum “neclar” si nu-I putem conferi 100% titulatura de “breton”, fiind reprezentat de carlionti jucausi ce se integreaza in mod firesc in ansamblul coafurii.

Foto @Camille Albane

Pompadour + Ravasit

Aceasta coafura pompadour inspirata de anii ’30 este realizata prin contrastul dintre textura studiata a quaff-ului propriu-zis si aspectul de ravasit, nepieptanat al restului parului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Foto @Camille Albane

Coafura trapez cu bucle dese si carlionti

Specialistii Camille Albane aduc in centrul atentiei coafura trapez asimetrica. Se mizeaza pe bucle taiate in straturi in mod asimetric, ce reusesc sa dea viata unei forme voluminoase de trapez.

Foto @Camille Albane

Credite foto si tendinte: Camille Albane

Fotograf: Nicolas Valois

www.camillealbane.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri