Urmareste noua colectie de tunsori si coafuri propusa de hairstylistii Camille Albane si descopera direct de la cei mai buni experti care sunt tendintele in materie de hairstyling pentru sezonul toamna-iarna 2014-2015.

Bobul cu aspect "pastelizat"

Bobul este o coafura intotdeauna actuala, intotdeauna stralucitoare, iar atunci cand in structura lui regasim bucle netede putem spune ca am gasit coafura aproape perfecta. Armonia si perfectiunea acestui bob in onduleuri este conferita de aspectul “pastelizat” al parului, obtinut cu ajutorul contrastului cromatic.

Foto @Camille Albane

Cascada de bucle

Aceasta coafura ultramoderna, cu accente glamour, se preteaza minunat parului lung. Specialistii Camille Albane pun accent pe lookul natural al buclelor create cu maiestrie astfel incat fiecare bucla sa “pice” intr-o alta directa decat cealalta bucla. Cararea pe mijloc este un must al acestei coafuri. In ceea ce priveste culoarea, expertii au mizat pe Rosul Aprins, acel Rosu Flamboyant pe care il regasim atat de des in colectiile Camille Albane.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Ultimele tendințe în materie de rochii de mireasă pe care trebuie să le cunoști Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Foto @Camille Albane

Contrast intre volume si culori

De data aceasta, expertii Camille Albane propun un hairstyle ideal pentru parul scurt si mediu, mizand pe contrastul mai mult decat placut dintre volume si culori. Suvitele frontale sunt lasate sa acopere fruntea aproape integral, fiind pieptanate usor intr-o parte, ca si cum s-ar lasa in mod firesc “purtate de vant”. Lateral si in spate, taietura parului urmeaza o linie feminina, specialistii apeland la faimoasa tehnica Balayage pentru a jongla putin cu nuantele multiple de blond. Blondul folosit este mai intens pe linia cefei.

Foto @Camille Albane


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri